0%

Серия планери и тефтери, посветени на балетното изкуство, създадоха дизайнерите на RICH GIRL специално за второто издание на конкурса International Dance Open България.

„Нарекохме серията I Love Ballet. Вдъхновихме се от красотата на балета, изяществото, грацията, и тази въздушност и елегантост, които той носи. Въплътихме тези усещания в дизайните на новите ни корици и създадохме нещо наистина специално“, разкри Кристиана Кръстева, собственик на RICH GIRL.

Първият състезателен ден от конкурса започна със зрелищна програма - 3 спиращи дъха танца на балерините от Танцово студио „Амелия“, София, с ръководител Мария Узунова. Момичетата, които са медалистки от редица български и световни танцови форуми, приковаха вниманието на аудиторията с изящните си изпълнения в джаз, контемпорари и лирикъл.

RICH GIRL раздаде специални награди на най-изявените танцьори под формата на подаръчни ваучери, за да може всяко дете да си избере нещо специално от богатия продуктов каталог на бранда, който включва и детска линия с учебни планери, лексикони и тефтери.

В състезанието участват над 1000 деца от танцови клубове от България, Украйна, Румъния, Хърватия, Молдова, Турция и Унгария, които мерят сили на сцената в различни стилове: класически балет, модерен танц, джаз, лирикъл, контемпорари, мюзикъл, шоу денс и др.

Оценява ги звездно жури с едни от най-изтъкнатите хореографи и танцови специалисти у нас.

А най-големият приз „Невяна Владинова“ и годишен планер RICH GIRL от колекция I Love Ballet ще бъде връчен лично от вицепрезидента на БФХГ и Златно момиче Невяна Владинова на най-заслужилия солист в състезанието на 20 ноември 2022.