0%
С удоволствие те запознаваме с Ангелина Тодорова - дама с неизчерпаема енергия и висок дух, истински мотиватор и фитнес гуру, която избрахме за бранд посланик на RICH GIRL през 2024 г. 

Представи се с няколко думи – от къде си, какво е твоето образование, професия, семейно положение?

Анджи: Здравейте, казвам се Ангелина Тодорова. Завърших туризъм, а преди това учих човешки ресурси. Но в крайна сметка животът ми се разви в съвсем друга насока, а именно - фитнес тренировки и здравословно хранене. От седем години тренирам, а от три съм персонален треньор, водих и групови тренировки. Истината е, че човек наистина усеща когато открие своето хоби и професия. Откакто работя за себе си и помагам на стотици жени да постигат целите си, се чувствам удовлетворена и щастлива. Работя много повече от пет дни седмично и осем часа дневно, но това не ме притеснява по никакъв начин. Напротив, дори ме зарежда! Откакто правя, това което обичам, не ставам намусена в понеделник сутрин за работа. За мен почти всеки ден е работен и ставам с усмивка на лице за новия ден и нови постижения.

 

Кога се запали по планирането?

Анджи: Преди пет години работех като офис мениджър и установих колко важна е организацията, както в работен, така и в личен план. От тогава насам си купувам планери, защото забелязах колко положително се отразява това да изпълнявам всяка задача, зададена от мен за мен, на развитието и активността ми през деня, месеца и годината.

 

По кое време на денонощието обичаш да планираш?

Анджи: Определено сутрин. Обичам да ставам рано, да пия кафе и да поставям дневни, седмични и месечни цели.

 

Как си поставяш цели – дългосрочно или краткосрочно?

Анджи: Според мен и двете са важни. Краткосрочните ми цели всъщност са пряко свързани с дългосрочните.

 

Каква е основната цел, по която работиш в момента?

Анджи: Да създам фитнес общество, а именно женско пространство физическо и виртуално (приложение), с което да помагам на много жени да бъдат най-добрата версия на себе си. Да живеят балансирано, да оценяват себе си и да бъдат усмихнати и щастливи, с това което правят. Най-вече да се подкрепяме!

 

За какво си мечтаеш?

Анджи: Сбъдвам всяка своя мечта, смятам че това е смисъла на живота! Да си поставяме цели, да мечтаем и да работим върху това да ги постигнем. Неусетно се развиваме, запознаваме с нови хора, посещаваме нови места и се превръщаме в различни хора, надявам се по-добри.

 

Какво те мотивира да преследваш целите си и да не се отказваш?

Анджи: Може би тук се намесва фитнесът. Самата мотивация за моята външна и вътрешна промяна съм самата аз. И не, не искам да звуча надуто. Смятам, че всеки трябва да се погледне в огледалото и да помисли какво иска да промени, било то външно или в начина си на живот. Мотивирам се от себе си, от нещата, които вече съм постигнала, и удоволствието и удовлетворението, които съм изпитала, защото съм ги постигнала със собствен труд. Не се отказвам, защото знам, че трудности ще има винаги, но това ни прави по-силни (клише, но е факт).

 

Коя е любимата ти част от RICH GIRL планера и защо?

Анджи: Топ 3 месечните цели. Защото ме държи мотивирана през целия месец идеята да ги постигна, а още повече наградата за тях!

 

Има ли нещо, за което все не ти остава време?

Анджи: Преди имаше и това беше времето ми за мен, грижата за мен. Вече не е така и се радвам, че промених това. Имам време за всичко, стига да искам.

 

Какви са твоите любими техники за намаляване на стреса?

Анджи: Разходки сред природата, медитация, чаша чай и равносметка за постигнатите цели. А именно да оценявам себе си и собствения си труд. Шопингът определено не остава на последно място.

 

Сподели ни 5 цели от твоя bucket list за 2024?

Анджи: Да създам собствена онлайн платформа. Бих искала да посетя нова дестинация, но ще запазя в тайна коя е тя. Да увелича обема на треньорство и да предлагам по-различни и интересни тренировки и тип коучинг. Може би интересна нова колаборация за дрехи. Да продължа да помагам на благотворителни каузи (дори повече от преди, но това зависи от възможностите ми).

 

С какво се награждаваш за постигнатите цели?

Анджи: Интересен въпрос. Както с материални неща, така и с пътувания. Много обичам да излизам от града, без значение дали за ден, седмица или повече.

 

Кажи ни как изглежда твоята идеална сутрешна рутина и съответно - вечерна?

Анджи: Сутрин права вакууми на гладно, знаете ли колко са полезни? След това пия чаша вода и си правя любимото сутрешно кафе, взимам котката си и сядам на дивана с планера RICH GIRL, за да планирам дневния график и да си поставя цел. А вечер излизам на разходка след вечеря и слушам аудио книга, след това пия чаша чай вкъщи и отделям време за себе си - правя си маска на лицето например.

 

Как обичаш да се грижиш за себе си?

Анджи: Да, пътувам, да ходя на масаж, СПА, процедури за лице, коса, общо взето грижа за мен и не, не е само за външния ми вид. Обичам и да слушам аудио книги и да се разхождам.

 

Коя е първата книга, която прочете през 2024?

Анджи: Всъщност в доста интересен момент разбрах за конкретната книга и тя е полезна, както за мен и моите знания, така и за професията ми. Книгата е “Глюкозната революция”. Не съм съгласна с всичко, което пише в нея, но смятам, че е доста добро четиво за обща култура и разбиране на храните и това какво да консумираме, как и най-вече кога.

 

Как дефинираш успеха?

Анджи: Да се събуждаш спокоен и усмихнат и да знаеш, че продължаваш смело напред и си удовлетворен и оценяваш всичко постигнато до момента. Семейството ми да е живо и здраво.

 

Какво си пожелаваш за 2024?

Анджи: Здраве за мен, семейството ми и всички останали хора и животни.

 

автор: Кристиана Кръстева

снимки: личен архив