0%

Брандът раздаде подаръци и на всички победители в състезанието International Dance Open

 

Луксозен персонализиран планер от колекция I Love Ballet на RICH GIRL получи Невяна Владинова, вицепрезидент на БФХГ. Специалният подарък й бе връчен в знак на признателност за подкрепата й за танцовия конкурс International Dance Open, който се проведе на 19 и 20 ноември в София, организиран от Николина Въкова.

На състезанието, в което участваха над 1000 деца, за първи път бе присъден призът за високи танцови постижения „Невяна Владинова“, който спечели Радост Брайкова от балетно студио „Джулия“.

 

 

„Много искахме да изненадаме г-жа Владинова с нещо специално създадено за нея, защото тя е личност, с която всички българи се гордеем. Постигнала абсолютния връх в своята кариера в художествената гимнастика, тя е вдъхновител за децата и нагледен пример за това как, ако се бориш за целите си, и влагаш труд и постоянство в тях, успехът не закъснява“, сподели Кристиана Кръстева, собственик на бранда RICH GIRL.

 

Самата Невяна Владинова каза от сцената на International Dance Open, че е много развълнувана да присъства на такъв голям танцов конкурс. Още по-развълнувани бяха нейните малки почитатели в залата, които търпеливо чакаха на дълга опашка, за да си вземат автограф от спортната знаменитост.

 

RICH GIRL изненада и членовете на звездното жури с луксозни планери, а всички деца, победители в отделните категории на състезанието, получиха подаръчни ваучери, за да могат да изберат каквото пожелаят от богатото портфолио на бранда, включващо и детска серия с учебни планери, лексикони и тефтери.

Децата получиха и ваучери от premium танцови облекла E11evn и специално изработени за конкурса медали и купи. Бе присъдена и специална стипендия за участие в мастърклас по класичеки балет, характерен и модерен танц от Маргарита Георгиева, член на журито.

Като школа с най-много завоювани първи места в конкурса бе отличена AXIS, Молдова, следвана от Танцово студио „Амелия“, София, и „Теросихора“, Стара Загора.

Най-многобройни бяха участниците от Танцово училище Estreia, Танцово студио „Амелия“ и “Sky dance”.

Международният конкурс International Dance Open е първият семейно ориентиран танцов конкурс, който приветства на сцената си както любители-танцьори, така и професионалисти, които се състезават в две различни лиги. В него се включват танцьори от цял свят по време на различните му издания в София, Новаля, Дубровник, Задар, Кипър и др.

 

СНИМКИ: Емил Джумайлиев