0%

Броени дни преди най-чакания празник от всички деца, RICH GIRL ще зарадва талантливи малчугани, изявени в танцовото изкуство, със специални подаръци, по време на международното танцово състезание International Dance Open, което ще се проведе в София на 19 и 20 ноември.

Брандът за луксозни планери и тефтери RICH GIRL от няколко години се включва в подобни инициативи, тъй като вярваме, че децата са нашето бъдеще и именно те заслужават най-голямата подкрепа и насърчаване от страна на възрастните. Особено когато са положили толкова много усилия, за да усъвършенстват себе си в определена посока, както е в танцовото изкуство.

Всяко дете, което се явява на състезание, е посветило месеци на подготовка и изтощителни тренировки, които на финала се съсредоточват в кулминацията – 2 минути на сцената, в които детето да представи танца си по възможно най-добрия начин, предавайки емоцията на публиката.

International Dance Open е семейно ориентиран международен танцов формат. Първото му издание в България беше през април 2022 г., а сега представителят на конкурса за България – г-жа Николина Въкова, подготвя още по-бляскаво и пищно събитие през ноември, на което всички танцьори от 3 до 25 годишна възраст, ще могат да се потопят в предколедната атмосфера и магията на танца.