Свържи се с нас

Всеки делничен ден.
от 09:00 до 17:30 ч.
Обади ни се: 0878146336
Пиши ни: [email protected]
Следвай ни:
Facebook | Instagram

 
Имаш въпрос?
Ние ще ви отговорим

ЧЕСТО ЗАДАВАНИВЪПРОСИ

 

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 
Кога ще получа поръчката си?

Всеки от нашите продукти се изработва ръчно в България. Стараем се да обработваме максимално бързо поръчките си, така че срокът ни за доставка е 1-3 работни дни. В случай, че има забавяне по някаква причина , наш служител ще се свърже с теб по телефон или мейл.

 
Колко струва доставката?

Цената на доставката до куриерски офис започва от 4.99 лв, а до адрес - от 8.99 лв. Ако желаеш да ти доставим пратката до офис на Спиди, е нужно при приключване на поръчката си в "Адрес за доставка" да напишеш "До офис на Спиди" и да добавиш адреса или името на офиса.

 
Мога ли да използвам промоционални кодове?

Да, разбира се, като те не се комбинират с други отстъпки.

 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

 
Мога ли да отменя поръчката си?

Можеш да отмениш необработена поръчка като изпратиш мейл на [email protected] и опишеш данните на поръчката си (номер, имена и телефон на получател).

 
Мога ли да върна или заменя продукта?

Потребителят има право да върне или замени закупена от richgirlplanner.com стока в рамките на 14 дни от датата на поръчката. Върнатата стока трябва да е съхранявана внимателно, да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от ползване.

В случай на грешка от страна на richgirlplanner.com, куриерските такси за връщане на артикула се поемат от richgirlplanner.com. В противен случай връщането е за сметка на клиента.

При замяна новият артикул се изпраща на клиента, след като вече закупеният бъде върнат.

В случай на отказ от договора (окончателно върнат артикул), търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума по банков път в 14-дневен срок от получаването на върнатия артикул, на посочения от търговеца адрес (виж по-долу).

*Молим те да имаш предвид, че на връщане НЕ подлежат намалени продукти; продукти, които не са закупени през сайта на richgirlplanner.com, а са поръчвани през Instagram, Facebook или друг маркетплейс;  персонализирани или създадени по специална поръчка артикули; повредени или използвани артикули; и такива, върнати в неоригинална опаковка.

Как да върнем или заменим даден артикул

Заявката за връщане или замяна се извършва САМО чрез изпращане на имейл в свободен текст на: [email protected], в който задължително се посочват:

  1. Номер на поръчката, по която желаете да направите връщане или замяна.
  2. Причина за връщане или замяна на артикула.
  3. Артикулният номер (SKU) на продукта, който желаете да върнете или замените, или линк към продукта в сайта.
  4. Артикулният номер (SKU) на продукта, който желаете да получите в замяна, или линк към продукта в сайта.
  5. Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължимата сума.


След като изпратиш заявката си и получиш потвърждение по мейла от нас, моля изпрати артикула, който искаш да върнеш или замениш, на адреса, посочен по-долу.


В случай на заявена "Замяна" ще изпратим новия артикул към теб до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул и установяване на неговия ненарушен търговски вид.
В случай на заявено "Връщане" ще възстановим дължимата сума по банков път в 30-дневен срок от датата на получаване на върнатия артикул и след установяване на неговия ненарушен търговски вид.

Къде да върнем артикул:

гр. София 1407,
ул. Проф. Марин Големинов 17

за КРИСТАБЕЛА КРИЕЙШЪНС ЕООД 

 

ПОРЪЧКИ

 
Мога ли да персонализирам корицата на планера?

Да, всяка корица на нашите планери, дневници или тефтери може да бъде персонализирана с име. Нужно е само да въведеш персонализацията в указаното поле, преди да приключиш поръчката си.

 
Може ли да ми направите планер по мой дизайн?

Да, можем да го изработим - пишете ни за подробности в контактната форма или на мейла ни [email protected]

 
Приемате ли поръчки за голям брой планери?

Да, работим с корпоративни клиенти и рекламни агенции за поръчки на голям брой планери и тефтери. За подробности ни пиши ни в контактната форма.

 
Правите ли отстъпки при по-големи поръчки?

Да, пиши ни за подробности в контактната форма, за да ти изготвим специална оферта.

 
 

Не можа да намериш отговори на твоите въпроси?

свържи се с нас
 
To Top