0%

Знаеш ли, че ти си УНИКАЛНА?

Ти си една цяла Вселена от идеи, мечти, желания, вдъхновения, мисли, планове и цели. И вярваме, че заслужаваш свой УНИКАЛЕН планер, с който да постигаш всичко, към което си се устремила и който да те води към успеха стъпка по стъпка.

Това беше и основната ни идея, когато създавахме новата си колекция планери за 2021 – GOAL DIGGER. Искахме да можем да персонализираме всяка корица и всеки планер, за да го направим единствен и неповторим – също като теб!

Как можеш да персонализираш планера си?

На първо място е корицата, разбира се.

Разгледай нашите нови предложения от колекция 2021 и избери корицата, която най-много ти подхожда като визия и усещане. На нея ще откриеш своя аватар – красива дама, която прилична максимално на теб – с твоята прическа и цвят на косата.

После реши какво искаш да изпишем на корицата. Може да е цялото ти име на кирилица или латиница, любим прякор, галено име и пр.

И още една възможност - нашите дизйанери могат да добавят на корицата и твоето лого или любим цитат. Възможностите са безкрайни!

Как да персоналзиираш вътрешните страници?

RICH GIRL планерът е създаден с изключително елегантен, минималистичен дизайн – нищо твърде шарено, нито пък кичозно. Защо не го направихме цветен и отвътре? Защото вярваме, че не всеки ще хареса например цвета Urban Bronze, пък бил той и избран за цвят на годината… Защото ти например, обичаш лилаво или розово, а защо не и жълто – цветове, които по никакъв начин не се доближават до „модерния“.

Ето защо RICH GIRL планерът е създаден в минималистичен, елегантен дизайн в бяло и черно – за да ти даде възможност сама да решиш в какви цветове да бъде твоя планер, като ги добавиш сама. Как? С помощта на стикери, цветни маркери и химикали, уоши тиксо.

Или, като проявиш творчество и се възползваш от 12-те графики с красиви жени, които сме включили в началото на всеки нов месец в планера. Оцветяването е доказано действаща терапия за намаляване на стреса, а чрез нея ще можеш и да декорираш страниците на планера по свой вкус и желание!

Избра ли си планер?