0%

Време е да планираш своя супер успешен, усмихнат и влюбен февруари!

Как да го направиш? Ще имаш нужда от своя RICH GIRL планер и химикал, а ако имаш желание да декорираш страниците, и от стикери и цветни маркери.

Започваме!

 

Годишен план

Нека разгледаме годишния разтвор, който съдържа твоя RICH GIRL планер. Каква е неговата идея? Да виждаш в мащаб цялата година. Там е мястото да запишеш всички свои планове, проекти и цели, които смяташ да реализираш през определения месец. Не е нужно да бъдат свързани само с работата ти, може да са свързани с пътувания, обучение, здраве, личностни развитие, връзки и пр.

Разгледай какво си записала в графата на феврури и ако не си сложила нищо, сега е моментът да помислиш какво искаш да реализираш този месец и какво ще те направи щастлива.

Колелото на живота

Този забавен и много точен способ за оценяване на удовлетвореността ни във всяка сфера от живота е включен още в началото на твоя датиран RICH GIRL планер за 2021. С негова помощ можеш да разбереш кои сфери от живота ти се нуждаят от незабавно подобрение и да започнеш да работиш по тях. Ако още не направила своето Колело на живота, сега е моментът да го попълниш. Съветваме те да избереш 1 или 2 области, които се нуждаят от незабавно подобрение и да планираш малки действия за всеки ден, които да правиш, за да ги подобриш. Промяната не става за една нощ, нужно е постоянство.

 

Вижън борд за февруари

Попълвала ли си лексикони, когато си била дете? В тях се пишеха спомени, пожелания, лепяха се красиви картинки и картички. Подобна е и идеята на страницата Вижун борд – това е една малка карта на мечтите, която ще зададе тон на февруари. Какво искаш да постигнеш този месец? Да спортуваш повече? Да отделяш повече време на любимия си? Да четеш повече? Да завършиш нов проект? Опиши го в своя февруарски вижън борд, добави подходящи снимки или изображения (можеш да намериш снимки за всички теми в Pinterest) и се вдъхнови за успех!

 

Топ приоритети и задачи

На тази страница с месечните ти задачи разпиши основните си цели и кои са стъпките, които ще те отдведат до осъществяването им. Не забравяй и да отделиш минутка за благодарност – в полето „Благодаря за....“ напиши поне 1 нещо, за което благодариш на Вселената в началото на фервуари. Така юе се заредиш с позитивна енергия и ще си готова да действаш.

 

Месечен разтвор

На тази страничка виждаш целия си месец като „на длан“ по дати. Там можеш да отбележиш важните събития, срещи и ангажименти, които ще имаш в следващите дни до края на февруари.

 

Седмични разтвори по дни

След като определиш своите цели и основни задачи, ги разпиши по дни в седмичните графици. Там можеш да планираш и нещата, за които все не ти остава време, като например спорт 3 пъти седмично, разходка в планината и време за теб поне по няколко мунути всеки ден. Важно е да се съсредоточиш над кариерата и обучението си, но все пак не забравяй, че е важно в животът да има баланс, затова планирай така, че всеки ден да усещаш този баланс и хармония. Ние сме с теб!

Успешен февруари!

 

Кристиана Кръстева

снимки: RICH GIRL