0%

Знаеш ли, че твоят любим RICH GIRL планер е истинска звезда?!

Mодерният дизайн и богато съдържание на планера станаха причина той да се появи неведнъж като главен герой в редица телевизионни предавания и статии в пресата!

Основните му предиства пред останалите планери на българския пазар?

 УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ

Планерът RICH GIRL е изцяло авторски, създаден по идея на собственика на бранда и лайфстайл журналист Кристиана Кръстева. Съдържа над 200 страници, датирани от 1 януари до 31 декември 2021 с уникалната система за постигане на цели RICH GIRL, техники за овладяване на стреса и цял набор забавни и полезни разтвори за твоя личен живот, хоби и свободно време.

 

КРАСИВ ДИЗАЙН

Кориците ни са с ръчно рисувани дизайни  и носят моментален УАУ ефект! През годините сме правили колекции с дизайни на известни български художнички като Карамфила Добрва и Маргарита Витякова, както и сме давали поле за изява на млади таланти, като 16-годишната Катерина Цветкова, която нарисува емблематичната визия на истинската RICH GIRL. Поредната перла в RICH GIRL планер короната ни е съвместната ни работа с талантливата художничка Ива Стоянова- ALSY, която е истински талант в дигиталното рисуване! Заедно с нея подготвяме много нови изненади за феновете на бранда ни.

ЕДИНСТВЕНИ ПО РОДА СИ

Планерите RICH GIRL са единствени по рода си по ред причини! На първо място, защото се изработват ръчно в България. На второ – защото всяка корица може да се персонализира с името и аватара на притежателката си.

ВДЪХНОВЯВАЩ

Планерите RICH GIRL действат като мощен вдъхновител! Те ти помагат да изясниш своите цели, да ги пожелаеш, да очертаеш пътя за постигането им и да ги разбиеш – една по една.

Избери себе си и действай сега!