0%

Певицата Пламена Петрова обсъди последиците от пандемията през 2020-та с водещата на предаването „Refresh за здраве“ Силвия Чалъкова и автора на RICH GIRL планера и собственик на едноименния бранд Кристиана Кръстева.

 

Че 2020-та беше особено трудна и предизивкателна година, е ясно на всеки един от нас, независимо как е преминал през нея. Безпокойството, страхът за здравето ни и за това на близките ни хора, несигурността в утрешния ден, затварянето на бизнеси и човешката мъка се отразиха тежко на психиката на хората по целия свят.

 

Да обсъдят начините за справяне с постоянната тревожност, породена от заплахата от COVID-19, в студиото на „Refresh за здраве“ по телевизия „Евроком“, се събраха водещата на предаването Силвия Чалъкова, поп певицата Пламена Петрова и авторът на RICH GIRL планерите и системата за постигане на цели Кристиана Кръстева.

 

Силвия Чалъкова сподели, че локдауните и пандемията са отключили депресия в нея, както заради невъзможността да се живее и пътува нормално, така и заради това, че не е имала възможност да тренира всекидневно в залата. Като привърженик на здравословния начин на живот и бодибилдинга, Силвия сподели, че последното й е повлияло особено негативно.

 

Пламена също призна, че загубата на ангажименти и работа е била основна причина да се чувства зле по време на кризата с COVID-19, както и разбира се ширещият се страх от заразата, отчуждаването и социалното дистанциране, които са й се отразили много.

Кристиана Кръстева каза, че по време на първия локдаун е усетила целия негативизъм на ситуацията под формата на страх и безпокойство, както много други българи, на които се наложи да останат с месеци затворени по домовете си.

 

2021-ва обаче настъпва, а с нея и надеждата за справяне със ситуацията с идването на новите ваксини и обещанието за нормализиране на живота ни.

 

Как обаче всеки може да вземе отново контрола в свои ръце?

 

Пламена разкри, че е запознала да се връща към нормалното ежедневие, след като е започнала да използва новия RICH GIRL планер, със специално разработената авторска система за постигане на цели на Кристиана Кръстева. Тя включва поставянето на годишни цели, после разбиването им на малки, лесно изпълними задачи, правилно разпределени по седмици, и отбелязване на прогреса всеки ден. Както и една особено важна стъпка - награждаването след всяка изпълнена цел, което, както Пламена отбеляза, е особено ключова част от успеха на процеса.

 

Кристиана обясни още, че справянето със стреса и поемането на контрола над ежедневието ни стоят в основата на новия планер за 2021-ва, като целта му тази година ще бъде да ни помогне да намерим баланса и да се отървем от стреса, на който бяхме подложени през цялата 2020-та.

 

Ето защо в RICH GIRL планера са включени бонус страници с индивидуални техники за моментално овладяване на стреса, Колелото на живота, с което лесно можем да определим своята удовлевореност в най-важните за нас сфери от живота, и план за действие, с който да постигнем нужния баланс, който ще ни донесе така желаното спокойствие и щастие всеки ден.

 

Цялото видео от интервюто на Силвия Чалъкова с Кристиана Кръстева и Пламена Петрова гледайте тук

 

Поръчайте своя нов планер за 2021 с бонус страници за справяне на стреса Т У К

 

Екип RICH GIRL

Снимки личен архив