0%

Скъпи приятели,

Позволявам си да ви нарека така, защото заедно преминахме през едно огромно изпитание. Изпитание, което не остави никой безучастен и което пормени всички ни по един или друг начин.

 

2020-та не беше това, което всички очаквахме и се надявахме да бъде. 2020-та ни изправи пред много предизвикателства и заплахи. 2020-та ни разтърси и обърка.

Но също така 2020-та ни накара да обърнем поглед навътре, към себе си, към това, което е най-важно за нас, което наистина обичаме и което ни прави щастливи. Накара ни да бъдем по-истински, по-човечни, по-щедри.  

 

Сега, пред праха на новата година, ви предлагам да затворим страницата „2020-та“ като вземем само хубавото от отиващата си година и да продължим смело напред. Защото само от нас зависи как ще изглеждат следващите 12 месеца от живота ни.

 

Искам да ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ за това, че отново ни се доверихте и останахме заедно през изминалата година. Макар много планове да се провалиха, заедно  намерихме начин да създаваме нови и да се справяме с всичко, което годината ни предложи.

 

За да ви помогнем да организирате по-лесно с многото си ангажименти, свързани с работата в условия на хоумофис и обучението на децата вкъщи, пуснахме нова линия недатирани планери с още по-голяма възможност за персонализация и допълнителни страници и чеклистове.

 

Създадохме и специлна колекция ученически планери и тефтери, за да могат децата също да се научат как се организират в условията на дистанционно обучение и да намират време не само за ангажиментите си пред компютъра, но и за почивка, разходки навън и други офлайн занимания.

 

Същевременно не забравихме и за онези дами сред вас, които преживяха едни от най-предизвикателните събития в живота на всяка жена – бременността и раждането, в условия на световна пандемия. За да ви помогнем да се чувствате уверени и спокойни всеки ден, направихме Дневника на една бъдеща мама – за проследяване на бременността и запазване на спомените на бъдещите мами, и Дневника на мама и бебето – за първата годинка,  след раждането на детето и най-важната информация, която трябва да запазите от този период: ваксини, захранване, физическо и емоционално развитие, първи големи постижения и пр.

 

Новата година идва с много вяра и надежда за по-добри дни.

 

За да се справите със стреса и чувството за безнадежност заради пандемията в новия ни планер за 2021-ва сме включили специални бонус страници за моментално овладяване на стреса, техники за справяне с негативните чувства, Колелото на живота – за определяне на нивото ни на удовлетвореност във всяка важна за нас сфера, план за постигане на цели и мн. др.

 

През новата година ви пожелавам да мечтаете смело и с размах! Идва времето на новите начинания, идеи и решения. Мечтайте и превръщайте всяка мечта в план с новия RICH GIRL планер! Действайте и постигайте много!

 

Ние ще бъдем до вас.

Благодарим ви за доверието!

Кристиана Кръстева