0%

Ако и ти като мен си фен на фентъзи сагата Game of thrones, със сигурност се вълнуваш не само от новите серии на последния 8 сезон на сериала, но и от съдбата на актьорите в главните роли. Една от моите безспорни любимки е екранната Санса Старк – актрисата Софи Търнър. След като в сериала я видяхме как се превръща от вятърничево момиченце, което се вълнуваше от рокли, танци и прически, в безстрашната лейди Старк и пазителка на Уинтърфел, Софи показа и зашеметяващо развитие в реалния си живот.

Освен че името й е изписано със златни букви в небосклона на фентъзи сериалите на всички времена, Софи успя и да намери любовта в лицето на Джо Джонас и дори да се омъжи за него на тайна церемония в Лас Вегас! Кога намери време за всичко това, при положение, че графикът на снимане на Game of thrones през последните 2 години бе супер натоварен и отвеждаше актьорите от каста в четирите краища на света?

Ще ти отговоря.

Софи е умно и амбициозно момиче с ясен план и знание как да разпределя правилно времето си.

Мислиш ли, че можеш да живееш като нея? Виж как протича обичайно един ден на зашеметяващата мис Търнър и използвай нейния график за вдъхновение да създадеш своя рутина, която да те води към успеха! За целта използвай RICH GIRL планера, който е създаден с уникална система за постигане на цели и ще те води през целия път до постигането на твоите.

А сега нагласи алармата и се приготви за натоварен ден, защото Софи става точно в....

4.00 ч.

СЪБУЖДАНЕ И ТРЕНИРОВКА

Софи признава, че обича да си поспива до 11, но не и когато има работа. В дните, в които снима, тя се събужда между 4 и 5 сутринта и веднага започва тренировката си. Така се разсънва и подготвя тялото си за напрегнатия ден. Актрисата е запалена по бокса и често може да бъде видяна в бокс залите в Ню Йорк и Лос Анджелис. После, разбира се, закусва.

5.30 ч.

ПОДГОТОВКА

Без значение къде по света се намира, Софи има някои навици, на които никога не изневерява. И това е грижата за кожата й и приема на витамини. Тя се кълне в ползите от рибеното масло и винаги носи такова в чантата си. Кожата си почиства задължително всяка сутрин, като след като се изкъпе, нанася тонер, продукт със слънцезащитен фактор и богат хидратиращ крем.

6.30 ч.

СТАРТ НА СНИМАЧНИЯ ДЕН

Докато снимаше последния сезон на Game of thrones, на екранната Санса й се налагаше да пътува до снимачни локации по целия свят. Тя признава, че снимките обикновено са продължавали от ранни зори до края на деня. След финала на фентъзи сагата Търнър я очакват нови вълнуващи проекти, в които тя несъмнено ще продължи да се изявява белстящо, имайки предвид подготовката и рутината, които е развила по време на снимките на сериала.

Ако вместо снимачен ден, Софи има срещи с журналисти, интервюта или трябва да посети церемония по награждаване, денят й започва по същото време с подготовка на прическа, грим и избор на тоалети за съответното събитие.

17.00 ч.

ВЕЧЕРЕН РЕЛАКС

След дългия натоварен ден, Софи обожава да си взема вана. Предпочита да се отпуска и релаксира в гореща вода, в която са разтворени любимите й соли с аромат на лавандула.

Преди сън актрисата винаги отваря планера си, записва най-важното, което се е случило през деня, и преглежда ангажиментите си за следващия ден. Признава, че това я успокоява.

Ти също можеш да го направиш, използвайки седмичния график в твоя RICH GIRL планер. Денят за Софи завършва с включено приложение за бял шум на телефона й, което й помага да заспи бързо.

Ако дневния график на Софи Търнър ти допада, можеш да го пробваш и ти. Ще се радвам да ми пишеш и да споделиш резултатите от него. Успешно планиране!

Кристиана Кръстева

снимки Pinterest, Instagram