0%



Днес искам да ти разкажа малко повече за срещата ми с журналистката Силвия Чалъкова в студиото на предаването "ReFresh за здраве" по телевизия Евроком. Това бе едно вдъхновяващо и забавно интервю, в което със Силвия обсъдихме защо успешните хора по света постигат всичко, за което си мечтаят с лекота; каква е тайната на ежедневието без стрес и как да програмираш себе си за успех с помощта на планерите RICH GIRL.

Тръгнахме от там, че жените масово се чувстват стресирани, притеснени, натоварени от множеството ангажименти, които ги притискат. Всяка жена носи куп дини под мишница – грижи се за семейството си, опитва се да бъде адекватна и успешна на работното си място, да се поддържа, да намира време да спортува или да отиде на разкрасителна процедура, да намери време за приятелите си и т.н., и т.н.

Списъкът на задълженията на дамите реално е безкраен. И нищо чудно, че нежният пол се чувства стресиран от множеството си задачи и само 24-те часа, които денонощието им дава.




В разговора със Силвия й споделих, че самата аз съм намерила решението за себе си и смятам, че би помогнало на всяка жена да успее да организира правилно времето си.

И решението е да се използва един универсален инструмент. За мен това е органайзерът за постигане на цели RICH GIRL.

Самата водеща, която освен журналист, е и писател, блогър, фитнес модел и майка на две деца, ми сподели, че също среща трудности в приоритизирането на задачите си. Опитала се е да пише ангажиментите си на лепящи листчета и да ги поставя на различни места в дома си, за да не ги забравя. „Но честно да ти кажа, това не ми свърши никаква работа“, призна Силвия.

Сега тя също започва да използва органайзера RICH GIRL и скоро ще ни сподели първите си впечатления и резултати от работата с него.

„Вече нямам търпение да започна да попълвам своя планер RICH GIRL! Чудесна колекция, а органайзерът е невероятно добре е структуриран и сам те води към успеха ти“, сподели Силвия.



Кристиана Кръстева

снимки: личен архив