0%

Ако още не си гледала предаването на Николая „Истина или пълни глупости“ по телевизия „Българе“, те съветвам да си го пуснеш още сега. И не само, защото в него водещата развенчава всякакви широкоразпространени (и доста щури) митове и вярвания, а защото самата тя е човек, който ще те зареди с позитивна енергия и добро настроение. Широката усмивка не слиза от лицето й и винаги е готова да обсъди някоя супер интересна тема.
Макар че първоначално се записва да учи танцов театър в НАТФИЗ, Ники бързо разбира, че това не е нейното призвание и взема кардинално решение. Записва реклама в Нов български университет с втора специалност Връзки с обществеността. А резултатите не закъсняват.
Започва авторското си предаване в „Българе“ като на шега, но след позитивната обратна връзка от аудиторията навлиза бързо в телевизионния занаят и вече обмисля втори ТВ проект.
Как планира времето си едно младо и успешно момиче, гонещо кариера на телевизонна водеща, какви предизвикателства среща по пътя към осъществяването на целите си и как планерът RICH GIRL й помага да подреди задачите си – прочети какво ми разказа Николая:

.


Николая, как се чувстваш като водеща на ТВ предаване?

Истината е, че в началото изобщо нямах идея какво правя. Просто застанах пред камерата и започнах да говоря. След като епизодът бе излъчен, получих 100% позитивна обратна връзка от всички. Казаха ми, че наистина много ме бива и това ме накара да се чуствам уверена и доволна от себе си.


Kои са най-големите предизвикателства в работата ти?

Процесът на снимане е много динамичен, обхващам по 5 локации примерно за един ден. Постоянно изникват някакви неща, често дори в последния момент, и ти трябва да можеш да реагираш моментално, да пренаредиш всичко отново, но това да не попречи на крайния резултат.


А какво от работата в телевизия ти доставя най-голямо удоволствие?

Всичко – от писането на сценарий, до снимането. Монтажът след това с часове. И най-вече, като се прибера вкъщи, седна на дивана и си пусна телевизора, гледайки телевизия „БЪЛГАРЕ“.


Каква е твоята голяма цел за 2019 година?

Предаването ми „Истина или Пълни Глупости“, както и второто, което ми предстои да водя - „Началото“, да станат наистина гледаеми и предпочитани от телевизионната аудиотрия, а и не само – аудиторията в Интернет също не е за подценяване.


Планираш ли времето си?

Планирам го от малка - тогава, защото ми харесваше, а сега, защото това е жизненоважно за моя успех.


Какво се промени в ежедневието ти, откакто използваш планера RICH GIRL?

Благодарение на него забелязах колко много всъщност работя. Когато разписах графата с 30-те квадратчета за месец, се оказа, че не си почивам изобщо, а това не трябва да е така и го промених. Вече оцветявам в розово дните, в които ще почивам активно! (смее се)


Кое би определила като най-голямото предимство на RICH GIRL планера?

Освен че ти помага да си оптимизираш времето, ти дава един птичи поглед над седмиците и месеците, които така бързо минават, и можеш да си направиш равносметка за доста неща.


Как се мотивираш за работа?

О, по различни начини. Мотивира ме, като видя някое предаване по-добро от моето, или като видя колко добре се получава моето, или като си харесам нещо и ми трябват пари да си го купя, или като знам, че в края на работната седмица ще ходя на почивка някъде. По много начини.


А как си почиваш, как разпускаш?

Напоследък за мен почивката е сама вкъщи, с изключен телефон, хладилникът да е зареден догоре и да гледам сериали или интервюта на известни личности.


Как се виждаш след 5 години?

Дай Боже, здрава, завършила образованието си вече млада дама, с успешна кариера и половинка до себе си!


Интервю на Кристиана Кръстева

Снимки: личен архив