0%

Всяко момиче си мечтае да се превърне в истинска принцеса на бала, да блести, да бъде единствена и неповторима. Съвременните принцеси обаче не са като тези от едно време – те не чакат принца на белия кон да дойде и да ги спаси. Днешните принцеси знаят кои са и какво искат. Те са амбициозни, уверени и са наясно, че бъдещето им е в техните ръце и само от тях зависи колко светло и прекрасно ще е то.

Вдъхновени от тези млади, прекрасни, уверени момичета, създадохме колекцията луксозни подаръци за бала Rich Girl Bright Star – планери и тефтери. За един супер успешен (и нека си го признаем – приказно красив) страт на новия етап от живота им. В планера Rich Girl Bright Star ви очакват 196 страници за графици, планове и списъци със задачи. Планерът е НЕДАТИРАН и можете да го започнете по всяко време на годината! .


.

Съдържание на планера Rich Girl:

Голям календар за 2019 г.

Страници за набелязване на годишни цели

Списък за разпредление на целите през цялата година

12 страници вижън борд в началото на всеки нов месец - за вашите идеи, мисли и мечти

Месечен планер

Подробен седмичен планер (хоризонтален дизайн)

Планиране на бюджет

Планиране на меню

Бележки

Списък „Какво имам да правя“

Списък с приоритети

Важни дати

Списък с благодарности


Описание на планера Rich Girl:

Размер А5 (21х15 см)

Лускозни твърди корици с гланцирана повърхност и ръчно рисувани дизайни

196 НЕДАТИРАНИ страници на български език

Иновативна система на подвързване, гарантираща здравина и устойчивост

Елегантен дизайн на всички страници, принирани на висококачествена офсет хартия, изключително приятна за писане

Всяка страница на планера е идеално „платно“, което можете да персонализирате със стикери, маркери и цветни химикали, за да онагледите още по-добре важните задачи и събития в графика си

Супер удобен за носене в дамската чанта, на бизнес срещи, в кафенето с приятелки – навсякъде, където ви е нужен, за да запишете идеите си или да проверите графика си за деня. Освен това луксозният му външен вид със сигурност ще предизвика УАУ ефект у околните

За да създадете перфектният подаръчен комплект за вашата абитуриентка, към колекцията сме добавили и 3 модела тефтери - с луксозни твърди корици като планера, и 100 бели листа за писане.

Успешно планиране, RICH GIRLS!