0%

Обичаш ли да бъдеш обградена от лукс, красота, изискани вещи?

Ако е така, тогава сме сигурни, че планерите от новата ни колекция за 2021 ще ти допаднат много! Защо ли?

Защото всеки един от тях е ръчно изработен от висококачествени материали и изглежда като истинско произведение на изкуството!

Всеки планер е в размер, идеален за дамската ти чанта – 15х21 см, с красиви, твърди, гланцирани корици, вътрешни страници от 90-грамова луксозна хартия, която е изключително приятна за писане. Възможността за персонализация на корицата с твоето име, лого и аватар прави планера повече от специален – една уникална вещ, която ще използваш с удоволствие всеки ден от предстоящата година.

Ще живееш с много по-малко стрес и ще бъдеш уверена в себе си и в утрешния ден. Не е ли това всичко, което искаш?

Създадохме първия дизайнерски планер RICH GIRL на български език в края на 2018 г. - с оригинални рисувани корици и с доказано успешната система за планиране на RICH GIRL. Той спечели доверието на българските жени, които имат желание и амбиция да се развиват, да са успешни и да побеждават всеки ден. През изминалата година ви слушахме внимателно – вас, нашите специални клиентки, и добавяхме в планера страниците, които ни казвахте, че са ви нужни.

Ето защо новият ни планер е наистина ИДЕАЛНИЯТ вариант, който вие самите пожелахте.

А новата ни колекция GOAL DIGGER е вдъхновена от ТЕБ: истинската жена, която превръща мечтите си в планове, а плановете в реалност!

снимки: Лилия Йотова за RICH GIRL