0%

Често сме затрупани с различни задачи. Надбягваме се с времето и многобройните си ангажименти. Полезно и изпитано средство за организиране на времето ни е именно планерът. Ето няколко причини, които са доказателство, че планерът е един от най-добрите приятели на съвременните момичета:

Оптимизира времето ти

Щом запишеш всички ангажименти, които имаш, можеш да ги прочетеш и да прецениш коя задача би ти отнела най- много време. По този начин ще приоритизираш ангажиментите си и ще имаш възможност да намалиш времето за изпълнение на всяка отделна задача.

 

Дава ти яснота

„Нахвърляни“ в съзнанието ни, ежедневните задачи крият риска да бъдат просто забравени. Планерът идва на помощ – записваш всичко важно за деня, имаш възможност да отмяташ какво си свършила до момента и виждаш нагледно какво още ти остава.

 

Разкрива твоята креативна страна

Където и да сме, носим ли планера със себе си, намаляваме риска да забравим чудесната идея, която е изникнала в главата ни! А елегантният и изчистен дизайн на RICH GIRL планера ни дава безброй възможности да се развихрим в декорацията на графика си – с цветни химикали, маркери, лепящи бележки и пр. А видя ли новите СТИКЕРИ - RICH GIRL YOU GOT THIS? Те са идеални за онагледяване на важното в дневника ти и са супер, супер забавни!

 

Увеличава мотивацията ти всеки ден

Планерът е чудесен инструмент за подобряване на мотивацията. Новият RICH GIRL планер има страници, в които да пишем обещания към себе си. Колкото повече от тях изпълним, толкова мотивацията ни се подобрява и това ни прави по-отговорни към самите себе си, както и по-продуктивни. Не е ли страхотно!

 

Помага ти да неутрализираш стреса

Понякога прекалено многото ангажименти ни притискат, чудим се как да се справим с всичко и това ни кара да се стресираме. Ако ползваме планер обаче, виждаме нагледно прогреса си – като отмятаме изпълнените задачи, и това ни дава усещане за удовлетвореност и добре свършена работа. 

 

Прави те да изглеждаш още по-организирана в очите на околните

Всички харесваме организираните хора, срещи и мероприятия. Планерът е пръв помощник  на всяко добре подготвено за ежедневието си момиче – можеш да записваш всичко, което ти предстои и което те вълнува. Използваш ли планера по време на бизнес среща, със сигурност ще създадеш добро впечатление у своите партньори и клиенти, като на човек, който умее да внася ред в хаоса и е наясно какво прави.

 

Носи ти настроение и красота

Съвременните планери са не само полезни, но създават и много настроение. Със своите ръчно рисувани дизайни и възможност за персонализация на корицата с твоето име, RICH GIRL планерът e тук, за да стане най-добрият ти приятел и да те кара да се усмивхваш всеки ден!

снимки: Лилия Йотова

текст: The Violet Girl