0%

Хей, красавице, чудиш ли се как да се справиш с всички натрупани ангажименти?

Чувстваш ли се притисната от безбройните задачи, които те чакат?

Имаш ли усещането, че няма да можеш да се справиш сама?

 

Ние имаме идеалното решение за теб. Ще ти разкрием лесен начин да подредиш мислите си, да преминеш към конкретни действия и да изпълниш всичките си задачи успешно. Предлагаме ти 5 трика, за да се справиш с натоварения си график още днес:

 

Планирай – помисли какво имаш да свършиш и си напиши план с всички задачи, срокове, проекти, срещи и цели. Тук  RICH GIRL планерът ще ти бъде от огромна полза – той притежава уникална система за планиране, която ще ти помогне да изпълниш задачите си една по една, без излишен стрес и нерви. Така намаляваш риска да пропуснеш нещо важно.

 

Следвай – изготви си седмичен график, който да следваш ежедневно. Определи си време за изпълнение на всяка поставена задача и се старай да спазваш сроковете. Освен бонус точки пред прекия ти началник, това ще ти донесе прекрасно чувство на удовлетворение от добре свършената работа.

 

Приоритизирай – в графика на челните места напиши нещата, които са най-важни и не търпят отлагане. Винаги започвай с най-трудната задача, докато си още свежа и изпълнена с мотивация. След нея, всички други ще ти се видят като детска игра!

 

Оптимизирай – помисли кои задачки са ти най-трудни и отнемат най-много време, както и кои са тези, които не зависят само от теб. За първите си припомни какво казахме по-горе, а за вторите разпредели товара между теб и колегите ти. Помоли някой от тях за съдействие и помощ и си позволи да си признаеш, когато нещо не е по силите ти. Това не те прави да изглеждаш слаба, а тъкмо обратното. 

 

Награди се – и не на последно място по значение, е да се наградиш за добре свършената работа. В RICH GIRL планера ще откриеш списък с идеи за подаръци - там можеш да напишеш това, с което искаш да се възнаградиш за успешното справяне с ангажиментите си. 

автор: The Violet Girl

снимки: RICH GIRL