СТИКЕРИ RICH GIRL YOU GOT THIS

Дизайнерски стикери

Наличност: В наличност

2,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта
Детайли

Нашите дизайнерски стикери RICH GIRL YOU GOT THIS  са създадени специално, за да ти помогнат да онагледиш по най-добрия начин важните събития и задачи в твоя планер, дневник или тефтер.

Детайли:

  • Комплект от 78 мини стикера за декорация
  • Висококачествен принт на PVC фолио
  • Съдържа следните стикери: "Today", "To do", "Обади се", "Изпрати мейл", "Шопинг", "Парти", "Тренировка", "Разкрасяване", "Изпълнено", "Харесва ми", и др. 
Доставка

Всеки RICH GIRL продукт се изработва ръчно с голямо внимание, след което се опакова старателно и се изпраща към получателя си! Молим те да имаш предивд, че:

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще ти изпратим e-mail с потвърждение на поръчката ти (ако не го получиш веднага, погледни в спам папката). Ще получиш втори e-mail от нас, когато твоят RICH GIRL планер е изпратен към теб. Потвърждение по телефона правим само, ако има нужда от допълнителни уточнения.

КУРИЕРСКА ФИРМА

Доставките на RICH GIRL се извършват от куриерски фирми "СПИДИ" и „ЕКОНТ“ за цялата страна.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Цената за доставка се изчислява според тарифата на куриерската фирма: от 4 лв до офис и от 7 лв до личен адрес. Поръчки над 60 лв се изпращат БЕЗПЛАТНО до офис на Еконт или Спиди!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За всяка твоя поръчка над 60 лв разходите по доставката до офис на куриер поемаме ние – още един комплимент от нас!

ПРЕГЛЕД

Изпращаме продуктите си (*без персонализация) с опция "Преглед", защото сме повече от сигурни, че ще се влюбиш в тях.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е от 1 (един) до 7 (седем) работни дни в зависимост от натовареността ни и от посочения в поръчката адрес.