0%

Пламена безспорно е един от любимите посланици на нашия бранд, не само защото е много мотивирана и целеустремена, но и защото знае как да си поставя цели и да ги постига. Знаеш ли например, че през 2021 г. тя бе избрана да бъде новата вокалистка на световно известната група SNAP?

Как се планира успехът всеки ден и какви са малките хитринки, които ползва, за да подрежда графика си, Пламена ти разкрива в своето интервю за блога на RICH GIRL.

 

Кога планираш и на какъв период – ден за ден, седмица за седмица или по месеци?

Когато планирам, обичам това да става месец за месец и след това по-подробно седмица за седмица.

 

Колко важен е за теб балансът между работа и личен живот и как успяваш да го постигнеш?

Моята работа не е дейност, която правя на едно точно определено място, офис например, и като се прибера вкъщи да я оставям там. Тя е част от мен, както и аз от нея. Семейството, приятелите и като цяло хората до мен го знаят, уважават и приемат. За това и не съм имала никога проблем с този баланс между работа и личен живот.

 

Каква е сутрешната ти рутина?

Сутрин пия бавно и дълго кафето си. Никога не пускам телевизия, винаги го пия в леглото си на тишина само с мислите си. После си взимам душ и съм готова да започна деня си.

 

По колко пъти седмично тренираш?

Когато не пътувам, се е случвало да тренирам и 6 дни в седмицата. Спортът ме разтоварва психически. Но като цяло гледам да успявам 4 дни в седмицата.

 

Как изглежда дневното ти меню?

Храня се разделно. Установила съм, че това е най-добрият начин на хранене за мен. В дневното ми меню присъстват винаги зеленчуци, много зеленчуци и сирена. Спортуващите и гурутата в тази област не го одобряват - сиренето според тях не е най-добрият ни приятел, но аз го обожавам. От шест месеца не консумирам месо и млечните продукти са основният ми източник на протеин.

 

Имаш ли трик за планиране, с който успяваш да свършиш всичките си задачи?

Трикът ми за планиране е да пиша плановете и задачите си в персоналния ми RICH GIRL  планер. Склонна съм към хаотичност, но мисля, че умея да владея собствения си хаос. Когато съм написала целите и задачите си за деня или седмицата и знам, че са определени, заявени едва ли не, се чувствам виновна, ако не ги свърша. Ставам по-организирана и покривам личните си нормативи.

 

Награждаваш ли се за успешно постигната цел и как?

Да се награждават за успешно постигнатите цели е нещо, което виждам, че успешните хора правят, сякаш им е вродено. Aз все още пропускам понякога, но признавам, че RICH GIRL планерите ме научиха на това.

 

Снимки: личен архив

 Brand Ambassador: Пламена Петрова