0%

Сега ти предлагаме да попълниш въпросника за поставяне на цели в тези области от живота, по които трябва да работиш според резултата си от Колелото на живота.

Въпросниците ще ти помогнат изключително много, за да визуализираш това, което желаеш да постигнеш и да определиш какви трябва да бъдат стъпките, които ще направиш, за да получиш крайния резултат, към който се стремиш.

Пълните въпросници за всяка житейска сфера ще откриеш в датирания RICH GIRL планер за 2022. Сега ти предлагаме да попълниш този за сфера ЗДРАВЕ, за да видиш какъв е процесът по поставяне на целите.

 

ЗДРАВЕ – определяне на цели

    • В какво състояние искам да бъде здравето ми?
    • Искам да постигне тази цел, защото:..............
    • Какви ще са последствията ако не постигна тази цел?
    • Как постигането на целта ми ще повлияе позитивно на мен и на близките ми хора?
    • Как ще изглежда животът ми, след като постигна тази целта си?

Освен за Здраве, целите си за 2022 можеш да определиш и за всяка друга желана област, използвайки RICH GIRL планера: Любов и романтика, Семейство, Финанси, Кариера, Личностно развитие, Бизнес или Обучение и др.

Запиши всички отговори в своя планер – на специалните страници, отделени за работа с Колелото на живота.

Така ще ти бъде лесно да се връщаш към тях винаги, когато усетиш такава нужда или когато има промяна в желанията и целите ти. Когато си наясно какво искаш да постигнеш, знаеш и какви трябва да са стъпките, които да предприемеш, за да осъществиш желанията си.

 

Коя е стъпка 4 в превръщането на 2022 в твоята най-успешна година досега?

Прочети в следващия ни материал!

снимки: личен архив

Brand Ambassador: Ева Миронова