0%

Сега, когато вече си напълно наясно по какво ще работиш в следващите месеци, е нужно да си поставиш осъществими цели. Можеш да ги запишеш в графика, който ще откриеш в началото на своя RICH GIRL планер, под името Годишен план.

Съветвамe те да си поставяш поне по 1 основна цел от всяка важна за теб област в жиота ти и да я разпишеш с поне 5 основни стъпки, които ще доведат до нейното осъществяване. След това разбий и разпредели тези стъпки под формата на малки за изпълнение задачки през всяка следваща седмица и на всяка от тях постави краен срок за изпълнение, който се постарай да спазиш.

Празнувай всяка своя малка победа по пътя към осъществяването на твоята цел!

Отбелязването на постиженията ти са важни, защото те те карат да осъзнаеш, че си на правилния път и вървиш в желаната посока. Така ще получиш нужната допълнителна мотивация да не се отказваш при всяка появила се пречка или препятствие, през което се налага да преминеш.

Не забравяй – пред теб няма да се изправи нещо, с което не можеш да се справиш!

Вярвай в себе си и не спирай! Продължавай и се награждавай при всяка успешна крачка. Как? Това зависи изцяло от теб и твоите препочитания. Важно е наградата да е желана, за да те кара да продължаваш напред.

 

ПЛАНИРАНЕ ПО МЕСЕЦИ И СЕДМИЦИ

В началото на всеки нов месец в RICH GIRL планера си ще откриеш няколко много важни страници, които ще ти помогнат да си изясниш как и какво искаш да ти се случи през съответния период, кои са най-важните ти задачи и на какво трябва да обърнеш най-много внимание. За тях ще говорим в следващия ни материал по темата, така че се подготви.

снимки: личен архив

Brand Ambassador: Ева Миронова