0%

Имала ли си лексикон като дете? Сигурна съм, че е било така – да пишем в лексиконите си бе едно от любимите занимания на мен и връстничките ми, когато аз бях малка.
Излишно е да признавам, че моят лексикон бе изписан отгоре до долу с въпроси. Давах го на приятелките си да го попълват, а после с трепет разгръщах гъсто изписаните с леко крив детски почерк страници, разглеждах какво са ми отговорили, четях техните „спомени“ (популярни сентенции, цитати на велики мислители и музиканти, девизи, които вярвахме, че следваме, както и забавни стихчета от сорта на „Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен“. Е, последните, нека си признаем, може да не блестяха с някаква особена литературна стойност, но бяха забавни, нали!)
На страниците често имаше рисунки, залепени картинки, дори хербарий от четирилистни детелинки и цветенца. Когато сега седна и отворя този лексикон, се потапям в едно отдавна отминало време на невинни мечти и стремежи, с вкус на дъвка и аромат на вятър в косите.
Като майка на млада госпожица, отдавна обсмилсях какво мога да направя специално за дъщеря ми. Идеята зрееше дълго време, като разбира се, преминахме през някои други: специален тефтер за рисунки, книга за пожелания, неин собствен планер с място за лепене на стикери и какво ли още не. Да й направя лексикон обаче беше нещо по-различно от гореописаните. Исках да носи духа на старите лексикони, но да бъде модернизиран и подходящ за нейното време и интереси. И така, вече с радост мога да ти го покажа като завършен продукт.

Гарантирам ти, че твоето момиченце ще се влюби в тази сладка книжка, създадена специално за нея, с красив дизайн на корицата (можеш да избираш между три) и забавни въпроси, на които да отговаря заедно с приятелките си.
А защо не да не го попълниш и ти? Отговорите, които ще дадеш, могат да те изненадат. Мен определено ме изненадаха!
Пиши ми дали ти допада новия ни Лексикон за принцеси. Ще се радвам да чуя мислите ти по въпроса! .


А ето и малко подробности за новия лексикон:

Лексиконът идва във формат А5 (15х21 см), с луксозни твърди корици с гланц, 50 страници (25 листа) с въпроси за попълване, много място за писане на спомени, за рисуване на рисунки или лепене на стикери. Отличава се от всички останали със своя специално разработен дизайн и подбор на въпроси, както и с възможността за персонализация на корицата!

Към лексикона получаваш 3 безплатни подаръка:

- Бяла подаръчна кутия

- Картичка за пожелание

- Лист с фигурки за изрязване


Разбира се, ако искаш да го направиш още по-специален и личен подарък за малката дама, можем да сложим и името й на корицата! Само ми напиши коя корица си харесала, името на детето и ми ги изпрати на info@richgirlplanner.com.

До 29 май можеш да поръчаш лексикона в комплект с кутия ръчно изработени (и мнооого вкусни) меденки! Точно навреме, за да зарадваш твоето момиче с най-разкошния подарък за 1 юни!