0%

Искаш ли да бъдеш успешна в кариерата си и щастлива и доволна в личния си живот?

Че коя от нас не иска, сигурно мислиш ти. А втората ти мисъл вероятно е – де да беше толкова лесно....

Е, ние сме тук, за да ти кажем, че всъщност Е толкова лесно! Лесно е да балансираш между професионалния и личния си живот с правилния помощник под ръка. Специално за дами като теб, които искат да успяват на всеки фронт, ние създадохме датирания за 2021 RICH GIRL планер. Той ще те спечели не само с красивия си дизайн, (с който много се гордеем), но и с богатото си съдържание, в което ще се увериш, че сме помислили за всичко!

Какво ще откриеш в датирания планер?

Тази година сме се постарали да отговорим на всички ваши желания, за които ни писахте, и сме включили нови страници за овладяване на стреса, нови страници за личностно развитие, за поставяне на цели в редица важни области, като Здраве, Кариера, Семейни отношения, Приятели и социални връзки, Финанси и мн др. Не сме забравили специалните страници за поставяне на цели и разбира се, награди за всяка изпълнена от теб цел. Както и странички за твоите топ техники за балансиране и премахване на тревожността.

Отделно от всичко това, всеки месец те очаква специална вдъхновяваща илюстрация, която можеш да оцветиш по свой вкус, крилата мисъл или цитат, вижън борд за поставяне на цели, месечен, седмичен график и график за всеки отделен ден, годишни цели, годишен бюджет и любимите ти странички за твоите предпочитани филми, книги, сериали, организиране на партита и пътешествия.

Богатото съдържание на RICH GIRL планера е изцяло авторско – написано от създателя на бранда Кристиана Кръстева, а основната му цел е една – да ти помогне да бъдеш по-успешна, по-организирана, по-ъверена, по-спокойна и по-щастлива в следващите 12 месеца.

Готова ли си?