0%

Тя беше сред любимите ми участнички във „Фермата 5“ по bTV, не само, защото беше страхотен и много добре подготвен боец на Арената, но и защото през цялото (или почти цялото) време беше загадка за останалите: poker face – не показваше какво точно чувства или какво преживява. Маската на Желязна лейди на Красимира се пропука, когато срещна Димитър – човека, който успя да я накара да се види отстрани и разтърси из основи света й.

След този сблъсък Краси се вдъхнови да направи кардинални промени в живота си, за които твърди, че не съжалява и за миг.

Дали сега е по-щастлива, с какво се занимава, как планира времето си и какъв е нейният нов свят след приключението „Фермата“, краси разказа специално за RICH GIRL PLANNER блога:

Красимира, какво си пожелавате да имате повече в живота си през новата година?

През новата година си пожелавам да намирам повече постоянни хора в живота си. От тези които ме градят, а не разрушават. Да сме здрави и да катерим върхове!

Каква бе равносметката ви за 2019-а?

2019-а беше важна и интересна година за мен. Успях да се върна към своето АЗ и да дръзна да търся щастието си.

Поставихте ли си цели за новата година и какво ще бъде ваш приоритет?

Искам да пиша, снимаме онлайн проект с Димитър Калайджиев и мечтая да намеря работата, която да ме зарежда емоционално и да върша с удоволствие.

Успяхте ли да се аклиматизирате бързо след излизането си от „Фермата“?

Бяха ми нужни 2 седмици, за да почна да излизам от дома си след "Фермата". Нямах желание да попадам в трафик и да чувам телефона си. Преходът стана лесен, когато Димитър излезе и заедно се адаптирахме по-адекватно.

Как бихте описали това преживяване за вас, имахте доста трудни и трансформиращи моменти, докато бяхте в шоуто?

Важно! Аз трябваше да се отделя от средата, която ме трови, и да видя как се чувствам. Детето ми липсваше ужасно, но осъзнах, че трябва да променя нещо, за да не изпусна периода в живота си, в който трябва да градя и да се чувствам добре.

Как „Фермата“ промени реалния ви живот?

Изцяло. Социалният ми статус, виждането ми към живота. Там се харесах и избрах да живея с това чувство от тук насетне. Запознах се с много интересни хора и получих много непознати онлайн приятели, с които обичам да общувам.

С какво се занимавате сега, успяхте ли да изберете посоката, в която ще се насочите?

В момента обикалям по интервюта и си търся интересна работа. Завършвам „Туризъм“, пиша лирика, снимаме влог, в който работим една различна професия всеки ден. Ще го качваме всяка неделя и мисля, че ще имаме успех. Димитър е много артистичен, а аз съм пълна с идеи и имам виждане за нещата. Екипът е малък и се самофинансираме, но това общо хоби ни носи прекрасни емоции. Грижа се за детето, гледам да прекарвам много време с него. Забавлявам се, когато мога. Излизам с приятели и много общувам с хората.

Планирате ли времето си, правите ли си график?

Да! Ходя с един тефтер. Старомодно, но върши работа. Забравям много и ако не запиша някъде какво трябва да се случи и кога, никога няма да се сетя.

снимка: Краси и Димитър се срещнаха във Фермата и сега снимат заедно успешен влог

Как протича един ваш ден обикновено?

Ставам в 7 ч. всяка сутрин. Изпивам кафето си и проверявам съобщения и имейли. Будя малкия, за да се приготви за градина. Водя го и почвам да отмятам задачи по тефтера. Обикновено имам интервю за работа преди обяд, после отивам в залата и тренирам. Чувам се с приятели и обядваме. Прибирам се, готвя, подреждам, домакинствам и после отделям вечерта на детето си. Играем и учим, а понякога просто си пускаме филм и се гушкаме. Безценно!

Много хора виждат във вас истински вдъхновител – жена, която показа нагледно, че е по-важно да бъдеш себе си, отколкото да живееш удобно и монотонно, пренебрегвайки желанията на сърцето си. Какво бихте им казали сега, в светлината на днешния ден? Бихте ли посъветвали всяка жена да следва сърцето си?

Получих адски много отзиви за този мой избор. Рядко срещам неразбиране по този въпрос. Оказа се, че много хора, не само жени, живеят в апатия и тъга. Опитвам се да не влияя на решенията на хората. Това беше моят избор, защото не издържах повече така. Всяка ситуация е различна, ние сме различни. Опитвам се да отговоря на всички, които ме потърсиха за съвет или са се открили в мен и в думите ми. Никога няма да забравя една жена, с която общувам вече често. Тя ми написа толкова лично и емоционално съобщение, че плаках цяла вечер.

"От светлината на днешния ден знам две неща. Не съжалявам, че избрах себе си и никога няма да правя компромиси за хората в живота си и начина, по който се чувствам!"

Без какво не можете да живеете?

Без детето и без любов към себе си.

А какво искате да има по-малко в живота ви?

Искам да има по-малко тихи моменти.

Коя ще бъде вашата ключова дума за 2020 г.?

Изграждане.

Интервю на Кристиана Кръстева

снимки: личен архив, Фермата 5