0%

Планерите RICH GIRL бяха официално представени в ефира на Българската национална телевизия в предаването „100% будни“. Създателят на бранда Кристиана Кръстева гостува на водещите Стефан и Мария и ги изненада със специално направени за тях персонализирани планери, с индивидуални корици.
Планерът RICH GIRL на Мария бе с основна корица от колекцията Noir, а този на Стефан с „артистично синьо-зелена корица“, с неговото име.
Водещите и Кристиана обсъдиха нуждата от правилно планиране на времето не само за дамите, но и за мъжете.


Стефан, който обясни, че е почитател на дигиталните устройства, обеща, че ще ползва планера си, за да записва всичко в графика си, а Мария каза, че органайзерът за нея е много полезна вещ, която с радост ще използва.
Създателят на планерите Кристиана Кръстева разкри пред аудиторията как можем да извлечем най-голяма полза от органайзера, как да го ползваме най-ефективно и да преследваме целите си с негова помощ.
Тримата говориха още и за известните личности по света, които използват органайзери и отчитат това като основна стъпка към огромния си успех. Сред тях са Опра Уинфри, Бионсе, Софи Търнър, Джей Ло, Ким Кардашиян, Приянка Чопра, Виктория Бекъм, Риана и мн.др.