0%

Знаеш ли какво си мисля, когато някой спомене Джей Ло? Как, по дяволите, тя успява да изглежда ТОЛКОВА ДОБРЕ! Не, сериозно - сещаш ли се за т.нар 10-годишно предизвикателство, в което всички споделяха свои снимки отпреди едно десетилетие и сега? Беше забавно да видим кой как се е променил за това време, но познай – по всичко личи, че времето за Джен тече наобратно. И с всяка изминала година тя изглежда по-млада, по-свежа, по-секси и изваяна.

Как го прави? Според мнозина, посветени в режима и тренировките на Джей Ло, тя постига максимума, защото дава максимум от себе си. Дисциплина на войник, добра храна, усилени тренировки, дълъг нощен сън, време със семейството и планиране на всичко това до последната секунда, са тайните детайли, които водят Джен по пътя към успеха и балансирания живот.
Мислиш ли, че можеш да следваш нейнината рутина? Защо не опиташ? Може би в теб се крие една истинска дива, която само чака някой да я насочи в правилната посока.

6.00 ч.

СЪБУЖДАНЕ

Дженифър отваря очи още с първите лъчи на слънцето, (а понякога и преди това) – точно в 6. След това използва няколкото спокойни минутки, за да се разсъни, да медитира и да помисли за предстоящия ден. Ранните утрини са посветени изцяло на семейството й. Децата й обикновено стават няколко минути след нея и следсе втурват в спалнята й, за да й кажат „Добро утро“. После всички заедно слизат в кухнята, където мама Джен приготвя любимите им закуски и им помага им да се подготвят за деня си.

6.45 ч.

ЗДРАВОСЛОВНА ЗАКУСКА

Дженифър винаги окуражава децата си да се хранят здравословно, особено след като самата тя води този начин на живот. За закуска поп дивата обикновено си приготвя протеинов шейк. Тя хапва, след като вече е тренирала, и то нещо простичко, като йогурт и боровинки.


Джен обаче не е чужда и на всичко, което прави живота сладък, като например да похапне палачинки, докато още е в леглото и да изпие чаша кафе с мляко. Просто се опитва да балансира нещата и не си го позволява всяка сутрин.
В RICH GIRL органайзера можеш да планираш своето здравословно и балансирано меню за седмицата, също както Джен, като си избереш един ден, в който да се отдадеш на кулинарни изкушения и разбира се, в останалите да се грижиш подобаващо за добрата си форма и здраве.

7.45 ч.

ТРЕНИРОВКА

След като изпрати децата си на училище, Джен се посещава на своите тренировки. Това е важна част от деня й и тя никога, никога не я пропуска.
„Понякога, когато предната вечер съм работила твърде до късно, си казвам; „О, не, не мога да го направя – споделя Джен. – Но после си казвам; „Хайде де, това е само един час.“ И отивам да тренирам“.
Тренировките на Лопес всяка сутрин продължават между час и час и половина. Тя е голям фен на метода на Трейси Андерсън и тренира усилено с нея в залата, създавайки своята предпочитана фитнес рутина.


.

След като Джен се сгоди за бейзболната легенда Алекс Родригес (Ей Род), доста често виждаме в социалните мрежи техни клипове, в които двамата тренират заедно, за да е по-забавно. Така че, ако твоят човек си пада по фитнеса, би било чудесна идея да тренирате по едно и също време. Ако ли пък не, винаги можеш да разчиташ на твоя RICH GIRL планер да ти дава мотивация и да проследява прогреса ти. Просто запиши тренировките си в седмичния си график и се старай да не пропускаш нито една.

9.00 ч.

ПОДГОТОВКА ЗА ДЕНЯ

Преди да се впусне в забързаното си ежедневие, Дженифър отделя няколко минутки, в които да се настрои позитивно, да си каже за какво е благодарна в живота си и да програмира себе си за успех. Това е нещо, което всяка от нас може да прави и според психолозите твори чудеса със самочувствието и позитивното ни отношение към света и към самите нас.
След това денят на Джен наистина започва да тече с бясна скорост. Понякога тя е толкова заета, че се налага да се гримира в колата, докато бърза за поредната си бизнес среща. Ако погледнеш в Гугъл с какво всъщност се занимава тя, ще останеш изненадана от огромния списък с професии, които има – от танцьор до музикален продуцент. Да жонглираш с толкова различни ангажименти изобщо не е лесно, но Лопес доказва, че невъзможни неща няма – с добро планиране на времето и позитивна настройка на мисленето.
„Всичко е в начина на мислене. Важно е да бъдеш постоянен. Важно е да правиш правилните неща. Просто трябва да следваш мечтите си и да работиш здраво“, казва Дженифър.
Планирай нещата, които искаш да имаш, а не тези, които вече притежаваш. Изпозлвай своя RICH GIRL планер, за да опишеш целите си и след това месечните и седмичните графици, които ще ти помогнат да не губиш фокуса и да разпределяш правилно времето си, като се посещаваш на важните за твоя успех дейности.

13.00 ч.

НИСКОКАЛОРИЧЕН ОБЯД

„Грижа се тя да се храни много „чисто“, защото се нуждае от добро гориво, за да може да се справя с всички неща, с които се занимава“, обяснява треньорката на Лопес Трейси Андерсън. „Всичко, с което се храни е органично, добре обмислено, балансирано, и много свежо.“
За всички нас обаче, които нямаме личен треньор, който да следи по колко калории на ден приемаме, ще ти издам какво всъщност прави Джен, когато не Трейси сервира храната й, а се налага самата тя да реши какво да поръча, хранейки се в ресторант. Лопес обикновено избира нискокалоричен обяд от салата или риба с гриловани зеленчуци. Освен това пие много вода, докато се храни.
Виждаш ли, не е толкова трудно!

18.30 ч.

ВЕЧЕРЯ СЪС СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ

Истината е, че Джен рядко се прибира у дома точно в 18.30 ч. и обикновено работи до по-късно. Но когато това се случи, тя обича да посещава тези ранни вечери на семейството и приятелите си. Един от любимите й ресторанти, където може да бъде видяна да се забавлява в тяхната компания е Nobu Malibu, но често може да бъде видяна и да похапва навън само с годеника си.
Защото дори когато денят ти е супер натоварен и напрегнат, трябва да намираш време за хората, които обичаш и които са важни за теб. И да си припомняш, че животът ти не се върти само около работата.
Как да го направиш?
Запиши още отсега в планера си вечеря или обяд с близките ти още за следващия ден. Обади се на приятелките си и организирай една жестока вечеря, независимо дали е средата на седмицата или неделя. Няма да съжаляваш, тази позитивна емоция ще те държи мотивирана в следващите дни.

22.00 ч.

ВРЕМЕ Е ЗА СЪН

Дженифър често казва, че добрият нощен сън е нейното тайно оръжие. Тя спи по 8 часа всяка нощ, като сред железните й правила преди лягане е да пие много вода и да почисти добре лицето си, за да няма и следа от грим.

Вдъхнови ли се от Дженифър Лопес?

Можеш ли да спазваш нейния график?

Създай своя уникален план за седмицата като започнеш всичко най-важно в RICH GIRL планера.

Защото всеки нов ден е възможност за ново начало!


Кристиана Кръстева снимки Pinterest