0%

Планерите RICH GIRL, които помагат на жените да планират времето си, да намалят стреса в ежедневието си и да постигат поставените цели, бяха официално представени в ефира на телевизия БСТВ. Създателят на бранда RICH GIRL Кристиана Кръстева гостува на водещата Ели Пенчукова в предаването й „Следобед с БСТВ“.
По време на разговора двете дами разгледаха няколко от най-популярните модели планери, като се спряха подробно на тяхното съдържание. Кръстева обясни уникалната система за постигане на цели на органайзерите RICH GIRL и даде насоки как дамите да използват най-ефективно органайзерите си.


„Самата аз изпитах нуждата да имам органайзер и да подреждам времето и задачите си, още когато бях главен редактгор на най-известното светско списание в България - сподели Кръстева. – По-късно реших и да го създам, за да отговаря изцяло на изискванията ми.“
Органайзерите са направени изцяло по нейна идея и с неин дизайн, така че да посрещнат нуждите на съвременните жени от ефективен инструмент за организиране на времето и подкрепа в поставянето и следването на определени цели.

>



По време на интервюто бе представен и новият продукт от каталога на RICH GIRL, а именно – детският лексикон. Водещата Ели Пенчукова дори сподели колко много е обичала да пише в лексикона си като дете и двете с Кристиана си припомниха колко забавно им е било това занимание. Заключиха, че докато децата харесват лексикони и пишат в тях, освен да играят на игри и да сърфират в интернет, връзката между поколенията не е загубена.