0%

Анси и Марти бяха една от любимите двойки на зрителите в риалити предаването „Един за друг“ по Нова телевизия. Макар да не спечелиха надпреварата за първото място, те останаха в сърцата на феновете като едни от най-искрените и чистосърдечни влюбени, които бяха водени само и единствено от силната връзка помежду си.


Коя е Анси, за какво мечтае, какво иска да постигне, какво я вдъхновява и мотивира, и какво разбра тя за своята половинка Мартин в шоуто, ще научиш сега от самата нея:

 

Здравейте, Анселита, как се чувствате след края на шоуто „Един за друг“? 

Чувствам се много добре, заедно с Мартин сме очаровани от факта, че сме успели да направим такова добро впечатление и да заслужим симпатиите на хората.

 

С какво се промени животът ви след участието ви в предаването? 

Продължаваме да прекарваме ежедневието си по обичайния начин както преди, но получаваме и доста внимание, съобщения и подаръци от различни хора. Търсят ни за реклами, което, разбира се, много ни радва. Винаги сме желали да помагаме на хората и ако чрез нашата популярност това е възможно, бихме се отзовали.

 

Какво разбрахте за своя партньор от престоя ви във Вилата на любовта? 

За моя партньор разбрах, че е с още по-силен характер, отколкото смятах. Той е моята подкрепа и движеща сила в живота. Без него това приключение нямаше да бъде такова. Винаги е ми е давал грижа и обич, но показа и на хилядите зрители един достоен пример за подражание.

 

Пренаредихте ли приоритетите си в живота и как изглеждат те сега? 

Нашият основен приоритет остава същият - продължаваме да мечтаем за свой дом на първо място, както и да популяризираме сред хората това, което обичаме да правим, а именно – спорта като начин на живот.

 

Бихте ли променили нещо в участието си и какво би било то? 

Единственото, което бих променила, е собствения си хъс за игра, да бъда малко по-решителна и да не давам превес на страховете и слабостите си.

 

Вие бяхте една от най-харесваните двойки в предаването, как ви кара да се чувствате любовта на феновете ви? 

Това, че предизвикахме толкова много симпатии и любов спрямо нас, топли сърцата ни и означава изключително много за нас. Радва ни да даваме добър пример за поведение и да караме хората да се замислят колко е важно да бъдеш добър човек, да си отзивчив и да печелиш именно с тези си качества.

 

 С какво се занимавате сега – запалена сте по фитнеса, това ли е вашият път на развитие в кариерата? 

Посветих се на фитнеса благодарение на Мартин. Той ми показа правилния път към здравословния начин на живот. Сега взаимно развиваме страница, свързана със спорта, и разработваме професионални програми за хора, които имат нужда от промяна.

 

 Какво трябва да притежава всяка жена, за да бъде успешна? 

За да е успешна една жена, трябва да има до себе си прекрасен любящ мъж, неговата подкрепа, както и дечица - за мен това означава да си успял и да си осъществил мисията на живота си.

 

Какво ви мотивира? 

Винаги ме е мотивирал мъжът ми – било то за тренировки или житейски подход. Възхищаваме се на преуспели семейства, които правят добрини. Стараем се и ние да бъдем такива.

 

Какво искате да постигнете в живота си оттук нататък? 

Желанието ни е по-скоро да сбъднем мечтата си да имаме наш дом и да се развием в сферата, на която сме се посветили. Живот и здраве, никога не трябва да спираме да мечтаем, да се борим и да осъществяваме плановете си.

 

Много млади момичета ви харесват и копират, какво бихте им отговорили на въпроса как да постигат своите цели? 

Преди всичко трябва да се вслушват в родителите си, да споделят с тях и да ги уважават, защото те винаги ще ги подкрепят… Аз лично бих им казала да бъдат добри и стойностни хора преди всичко, защото това е най-определящо.

 

С коя от другите двойки в предаването останахте близки? 

Най-близки сме с Искра и Данчо. Те са невероятни млади хора с огромни сърца. Когато прекарваме време с тях, се зареждаме с положителни чувства, а това е необходимо на всеки човек. Да имаш близки, които да те карат да се усмихваш.

 

Как изглежда сега един ваш обичаен ден?

 Денят ни започва със закуска, отиваме на работа, тренираме, а вечерите прекарваме време заедно и с родителите на Марти. 

Планирате ли времето си? Правите ли си график за деня? 

Не правим свой график, но понякога усещаме, че се преуморяваме и може би ще ни е полезен подобен план.

 

За какво никога не ви остава време?

 Може би никога не ни остава време да се наспим като хората. Ние сме млади хора и гледаме да оползотворяваме деня си на максимум.

 

Интервю на Кристиана Кръстева

Снимки: личен архив