0%

Как приключваш тази особена година, изпълнена с предизвикателства, пред които не сме се изправяли никога досега?

 Имаш ли твърде много задачи, които не знаеш откъде да подхванеш? Оплакваш ли се от липсата на време за себе си, за семейството и приятелите си? А откога не си празнувала зашеметяващ успех в кариерата?

Дали пък всичко това не е в резултат на стресиращата и, откровено казана, хаотична 2020? Омръзна ли ти от нея? Искаш ли вече да приключи веднъж завинаги?

Ние със сигурност нямаме търпение да посрещнем 2021-ва, защото вярваме, че тя ще донесе повече спокойствие и баланс в живота на всички ни. И макар да не можем да виждаме в бъдещето, сме 100% сигурни в едно – и ти можеш да постигнеш баланса още днес, като избереш себе си и започнеш да подреждаш дневния си график, задачи и цели в своя нов RICH GIRL планер!

Защо ли?

Защото това е наистина най-добрият, ръчно изработен планер на български език, създаван до момента! В колекция 2021 Goal Digger сме събрали наистина всички твои любими елементи – елегантен минималистичен дизайн, който можеш да декорираш по свой вкус; красиви дизайнерски корици с твоето име и аватар и цял нов набор датирани страници от 1 януари до 31 декември 2021, които ще ти помогнат да управялваш лесно и със замах всеки аспект от ежедневието си: работата, обучението, семейството, социалните контакти, личното време, грижата за теб и още много!

През изминалата година слушахме внимателно всички ваши коментари и насоки относно съдържанието на планера и сме се постарали да включим всички нужни страници за перфектната организация на времето ти +  чисто нови страници, които да ти помагат в овладяването на стреса и откриването на така желания баланс.

А възможността да избереш своя аватар за корица на планера и да го изработим с твоето име наистина го прави единствен и неповторим, различен от всичко останало на пазара!

Избра ли своя планер!

Пожелаваме ти баланс и много успешни планове!

С много уважение и обич: Кристиана и екипът на RICH GIRL