0%

Първият месец на 2019-a вече почти изтича и е време всяка от нас да си отговори на въпроса – ще успея ли да превърна целите си в реалност? Знаеш добре, че за да се случи това, трябва да работиш упорито. Да се усъвършенстваш и да станеш най-добрата версия на себе си. Според една моя любима крилата фраза, успехът не се случва, докато не излезем от зоната си на комфорт. Споделяш ли това мнение? Ако е така, ти предлагам да прочетеш какво имат да ни разкажат за своите цели през 2019-а три успешни дами, които се занимават с бизнес. И да почерпим вдъхновение от тяхната целеустременост.


Ирина Тенчева


Създател на "Irituali - място и време за теб" Трудно е да обобщя целите си за 2019 година в една... В по-философски аспект: бих искала да се радвам още повече на живота в момента на случването му. Да съм в пълно приемане на настоящето си. Във физически – бих искала да спя повече часове на нощ. По отношение на бизнес ангажиментите – да направя две крачки напред за Irituali: Едната - в посока онлайн предлагане на услуги и продукти. И другата, след още известно време – в отваряне на обект с повече въздух (във всеки смисъл) за гостите ни и за екипа ми. В личен план – целта ми е още по-добре оптимизиран график, така че да имам повече време за децата и съпруга ми.


Биляна Тодорова


Създател на 1 Meter Chocolate и Tsar Chocolate Имам 2 основни цели и съм твърдо решена и двете да ги постигна. Едната е - да създам нов глобален бранд с успешно портфолио от поне 12 продукта. А другата - да продължа да развивам и надскачам себе, така както започнах през изминалата година. Промених се много през последната и осъзнах колко още много възможности имам за личен растеж. Искам да бъда добра със себе си и още по-добра с другите. Защото вярвам, че само доброто, направено от сърце и без очаквания, се мултиплицира и винаги се връща при теб. Успехът ще го измервам с километрите продаден шоколад по света и с хората, на които мога да разчитам чисто човешки край мен. Ако имам и двете - значи ще съм истински успешна и ще знам, че съм и добър човек.


Жана Кошева


Дизайнер и създател на Caramel FS През 2019 ще се фокусирам преди всичко върху откриването и развитието на нашия онлайн магазин. Като бранд, който се продава в над 30 държави по света, Caramel FS се нуждаеше от нов облик в интернет пространството и сме се постарали да му го осигурим. Втората ми основна цел е да наложа нашата марка на руския пазар и да затвърдя позициите й в Европа. Голямата ми мечта е да представим мъжка колекция и съм много щастлива, че и тя е напът да се осъществи през 2019. За мен успехът се измерва в броя на доволните ни клиенти, които се връщат отново да пазаруват от нас. Но тъй като в живота трябва винаги да има баланс и хармония, си поставям високи цели и в личния живот, където се надявам да намирам повече време за семейството и дъщеря ми Катерина.


Кристиана Кръстева
Създател на Rich Girl Planner

Снимки: личен архив