0%

Може би и ти добре знаеш това, но е истина вярването, че когато изразяваш благодарността си всеки ден, се изпълваш с позитивна, съзидателна енергия, която може само да ти помогне в реализирането на целите ти и в повишаването на мотивацията ти.

В началото на всеки месец в RICH GIRL планера ще откриеш специално място за тези записки, със заглавие „Благодаря за“. Отделяй му по няколко минутки на всяко първо число, след като попълниш вижън борда си с цели и позитивни утвърждения за следващите 4 или 5 седмици.

За какво си благодарна?

Какво хубаво имаш в живота си?

Дали е това, че си здрава?

Че близките ти хора, които обичаш, са до теб?

Че вървиш в желаната посока по своя път на кариера или обучение?

Че получаваш най-доброто от живота?

Че имаш верни приятели?

Че можеш да се справяш с всяка ситуация?

Отговорите на този въпрос могат да бъдат много и най-различни. От теб зависи да отделиш няколко неща, които наистина те изпълват с благодарност към Вселената и да ги запишеш.

Старай се винаги да мислиш позитивно и да започваш всеки нов ден с усмивка и добро настроение, дори когато по всичко личи, че той няма да е такъв.

Установено е, че можеш да повдигнеш личната си вибрация на по-високо ниво много лесно, само като си пуснеш любимата песен или прегърнеш детето си, домашния си любимец или пък партньора си. Не забравяй да го правиш винаги, когато усетиш, че се напрягаш, ядосваш или нервираш. Тези негативни емоции само намаляват честотата на вибрациите ти и те вкарват в „заешката дупка“ на негативните емцоии, които лесно се натрупват лавинообразно една след друга, ако им позволиш.

Старай се да мислиш в положителна посока – това изисква опредлено време за тренинг, но започнеш ли веднъж да го правиш, ще видиш как всичко в живота ти започва да се променя към по-добро.

За да улесниш себе си в тази насока, можеш да запишеш в своя RICH GIRL планер своите 10 техники за намаляване на стреса, които ти действат безотказно. Просто, за да не ги забравяш, когато усетиш нужда да успокоиш топката и да насочиш енергията си в правилната насока.

Защото думите имат силата да ТРАНСФОРМИРАТ. Особено писаното слово. Това, което вече е минало през главата ти, обмислила си го, а след това си го изляла на белия лист.

Позволи на планера си да ти помогне в тази насока и го ползвай като своето място да записваш тези важни мисли.

Започвай всеки ден с позитивна мисъл, идея или цитат и така цялата седмица ще ти върви добре!

 

Снимки: личен архив

Brand Ambassador: Katerina