0%

Търсиш ли удобството в живота си и колко важно е то за теб?

Ако искаш всичко около теб да е подредено и организирано по твой вкус, така че да ти е максимално удобно и приятно, ще имаш нужда от помощник. Новият RICH GIRL планер е тук, за ти асистира в постигането на всяка твоя цел или мечта!

Той е датиран за всеки ден – от 1 януари 2021 до 31 декември 2021-та, като ще те впечатли със своя изискан, минималистичен дизайн, който ти дава възможност да го декорираш и персонализираш както ти харесва.

Разпределен е по месеци, седмици и дни, като не сме забравили вътре да включим специален разтвор за твоите годишни цели и за всяка идея, мечта или желание за изпълнение, което ще ти хрумне през годината.

Използвай страниците Вижън борд в началото на всеки месец, за да визуализираш какво искаш да постигнеш в следващите 30 дни и да зададеш правилния тон на месеца. Там можеш да рисуваш, скицираш, разписваш идеи или дори да залепиш снимки и картички.

Следва големият месечен разтвор, в  който като на длан ще виждаш кои са най-важните дни и събития през месеца, за да можеш да планираш времето си идеално. В страниците за топ приоритети отсяваш най-важното за теб и определяш стъпките, които ще те доведат до осъществяване на целите ти. Следват седмичните графици за всеки ден от седмицата, в които можеш да запишеш ангажиментите си и да разпределиш своите задачи.

Всичко важно за теб и твоят успех, събрано на едно място!

Ако тъсиш красотата, съчетана с удобство и функционалност, не се колебай, а избери своя нов RICH GIRL планер – с твоя аватар и име на корицата!