0%

Лятото е тук и отново ни зове към пясъчните плажове и прохладните планински усои! Животът продължава и приключенията и хубавите емоции са отново пред нас в цялата си прелест, независимо от всичко негативно, което се случи тази година.

Лятото ни подарява своята слънчева прегръдка и иска да ни увери, че всичко отново ще бъде наред!

Сега е моментът да се отърсиш от своите притеснения и стрес и да пътуваш, да се забавляваш и да се насладиш на момента!

Да, по-трудно е в момента да се пътува в чужбина, но пък България те очаква със стотици прелестни местенца, които да преоткриеш в следващите седмици. А ние сме готови с чисто нова, разкошна колекция Дневници за пътешественици, с която ще те вдъхновим да поискаш да си създадеш още красиви спомени!

Очакват те 13 супер свежи дизайна на кориците , заедно с любимите ти страници за организиране на всяко пътешествие от началото до края + страници за писане на впечатления и запазване на най-хубавите снимки от пътуването! Готова ли си?

Разгледай Т У К  новата ни колекция дневници за пътешественици Wanderlust!

Не забравяй, че можем да персонализираме всяка избрана корица с твоето име, а всеки планер изпращаме красиво опакован в брандирана кутия+подарък от нас!

Дневникът комбинира планер+журнал+албум! С него можеш да планираш лесно и бързо своята почивка или пътуване от началото до края. Освен това вътре ще намериш и специални страници, където да запишеш впечатленията си и да запазиш любимите си снимки!

#планирайщастието