0%

Изключително щастлива съм, че след дълги месеци на подготовка, проучване, събиране на идеи, неуморна работа и безсънни нощи, най-сетне мога да ви представя колекцията RICH GIRL – дизайнерски планери за 2019-а година, ръчно изработени от Kristabella Creations.

Нека започнем от името на колекцията. Сигурно ви е интересно защо избрах точно RICH GIRL (богато момиче)?

Чували ли сте крилатата фраза на Оскар Уайлд: „Кой е беден, ако е обичан?“ Именно тя ме водеше, докато избистрях идеята си за цялата колекция и посланието, което искам да отправя към всички вас, момичета, чрез нея.

Предизвикателство е да бъдем в идеална форма всеки ден, нали? Както и да обичаме сами себе си, когато се чувстваме стресирани и неудовлетворени от живота.

Всяка от нас носи не две, а цял куп дини под мишница – кариера, задачи, семейство, деца, приятели, спорт, пазаруване, планиране на детски партита, рождени дни, ваканции, търсене на подаръци за любимите ни хора, ваксиниране на домашните любимци, почивстване на дома, прегледи за колата, посещения при лекар и какво ли още не. С толкова много неща за вършене и помнене, би било цяло чудо ако не збаравим поне едно-две важни събития във вихрушката на дните.

А какво да кажем за поставените цели?

В началото на годината с решителност, желание и размах поставяме набелязаните цели – да свалим онези досадни 5 килограма, които ни пречат да влезем в любимите си тесни дънки, да ходим на фитнес поне 2 пъти в седмицата, да живеем по-здравословно, да спрем цигарите, да пием смутита с кейл всяка сутрин, да подготвим проекта, чиято идея зрее в главите ни отдавна и би ни осигурила зашеметяващ скок в кариерата... И какво се случва с тях? В повечето случаи животът ни повлича в рутината си и си казваме – ще го направя утре... Ще остане за другата седмица... За другия месец. За .... догодина.

Как можем да предотвратим всичко това? С планиране.

Знаете ли как се яде цял слон? Парче по парче.

Именно така можете да постигнете всяка цел, която сте си поставили. Като я разбиете на малки стъпки, чрез които ще достигнете до нея, и като си сложите срок за изпълнение на всяка задача. Именно тук органайзерът ще бъде ваш незименен помощник и ще ви мотивира да продължавате напред, докато не усетите удовлетворението от това да видите задачите си изпълнени, целите постигнати, а мечтите – осъществени.

Връщам се отново към заглавието на колекцията – нарекох я RICH GIRL, защото смятам, че всяка една от нас е богата с това, което има и което е. С идеите си, с характера си, с мечтите си. И макар, разбира се, да няма нищо лошо да сте богати и на финикийски знаци, ви пожелавам новата година да бъде богата на емоции, любов, усмивки, щастливи мигове с любимите ви хора, пътешествия, приключения и здраве!

Подарете си органайзера RICH GIRL и смело превърнете 2019-а във вашата най-добра година досега!