0%

Ето че ни делят броени часове до края на 2021-a година.

Няма да правя дълги равносметки на изминалите 12 месеца – те бяха вълшебни, всеки посвоему, с много нови, вдъхновяващи планери и дневници, които създадохме, за да ти помогнем да организираш времето си по-лесно и по-ефективно, и да се радваш пълноценно на всеки нов ден.

Радостта от малките неща и желанието да постигаме целите си стъпка по стъпка, следвайки предначертаната посока, е това, което помагаше на нашия екип в предизвикателните моменти на 2021-а.

И разбира се, твоята подкрепа - подкрепата на нашите клиенти и приятели, заради която всяко наше усилие си струва!

Затова днес искам да ти кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Благодаря за това, че си част от мечтата RICH GIRL – за един по-организиран, балансиран и щастлив живот, който всяка от нас заслужава!

Сигурна съм, че искаш 2022-а да ти донесе още повече успехи, радост и спокойствие. И наистина знам, че можеш да ги постигнеш! Защото вече имаш най-добрия помощник за целта до себе си – планера RICH GIRL и нашата общност.

През новата година ще продължим да следваме мисията си – да ти помагаме всеки ден  да планираш и да постигаш своя успех, да откриваш хармонията между кариера и личен живот, да се чувстваш пълноценна, уверена и щастлива.

 

Мечтай нашироко и действай със замах!

Аз и целият ни екип ти желаем вдъхновена и много успешна 2022 година!

 

С уважение,

Кристиана Кръстева

Основател на RICH GIRL

www.richgirlplanner.com

 

снимка: Лилия Йотова