0%

Дай летящ старт на 2020-а и я направи ТВОЯТА ГОДИНА с тези лесни съвети, които ще променят живота ти!

1. Направи разбор на 2019 г.

Задай си няколко важни въпроса – какво постигнах през 2019-а, какво не успях, какво искам да ми се случи през новата година. И най-важният от тях: какво искам да присъства ПОВЕЧЕ в живота ми през 2020 г?

2. Постави си отделна цел за всеки месец, вместо да пишеш дълъг списък с новогодишни обещания.

Честно, кому е нужно това? Пишеш си как искаш да отслабнеш 5 кг, да се издигнеш в кариерата, да обиколиш света и да изваеш тяло като на холивудска звезда. На 5 януари обаче вече смътно си спомняш точките в дългия списък... За да не се случва това, определяй по една важна цел за всеки месец и работи само по нея.

3. Забрави за всички извинения и реши сама за себе си, че 2020 ще е ТВОЯТА ГОДИНА!

„Днес нещо не ми е добре, ще започна да работя по целите си утре“, „Днес е почивен ден, започвам от понеделник“ или „След седмица ще започна, сега имам друга работа“ – забрави за тези плоски извинения защо не преследваш това, което всъщност искаш. За да получиш всичко желано, трябва да РАБОТИШ за него!

4. Използвай календар, за да маркираш крайните срокове за изпълнението на всяка цел и с какво ще се наградиш, когато това стане

. Това наистина работи, повярвай ми. Поставяй си крайни срокове за всяка задача и си обещай награда, когато се справиш. Дори с ежедневните задачи: кажи си например, че ще гледаш Нетфликс, след като отговориш на всички мейли в пощата си. Гаранция, че ще свършиш работата за отрицателно време!

5. Направи си вижън борд как искаш да изглежда животът ти през 2020.

Искаш да срещнеш любовта, да пътуваш по света, да развиеш нов бизнес, да си купиш къща? Кажи го ясно на Вселената, създавайки своя уникален вижън борд. На него залепи снимки и позитивни послания към желаните неща и го гледай всеки ден, потапяйки се в атмосферата на желания от теб живот.

6. Бъди добра със себе си, обичай се и превърни 2020 в невероятно изживяване!

Ние сме с теб и знаем, че можеш!

www.richgirlplanner.com

на снимките моделът Емили Георгиева позира с планер BOSS BABE  от колекция 2020