0%

Няма начин в последната седмица да не си чула за раздялата на Ирина Шейк с актьора Брадли Купър. Да, същият Брадли, който режисира супер хита „Роди се звезда“, в главната роля на който видяхме не друг, а Стефани Джерманота, или – Лейди Гага.

Че между Гага и Купър има топли чувства, се заговори още, когато филмът излезе по екраните. Но сега, след раздялата му с Ирина, всички се чудят дали пък Гага не стои в дъното на тази история. Защото, както всички знаем, когато тя иска нещо, го получава.
Последното казвам без капка укор. Напротив. Възхищавам се на жени, които знаят как да постигат целите си. А Стефани е живият пример, че когато имаш талант, желание и работиш упорито за успеха си, той идва.
Днес ще почерпим вдъхновение от упоритостта, дисциплината и всеотдайността на тази невероятна дама.
Готова ли си да планираш деня си като Лейди Гага? Започваме!

6.00 ч.

СТАРТ НА ДЕНЯ С БИРКАМ ЙОГА

Лейди Гага започва своя ден рано сутринта с практика по биркам йога или пилатес. Освен йогата, тя има и фитнес тренировки 5 дни в седмицата, всяка от които продължава поне по 25 минути. Те включват кардио за загрявка, упражнения за крака, ръце, коремни мускули и накрая пак кардио. А треньор на известната певица и актриса е Харли Пастърнак, който помага на знаменитостите да ваят телата си.


За сутрешното меню на Гага пък се грижи личният й шеф, който й приготвя киноа с ядки и зеленчуци или високо протеинови блюда със скариди и пиле.
Гага спазва т.нар. 5-факторна диета. Нарича се така, защото основният й принцип е да се приемат по 5 хранения на ден, всяко от които се състои от 5 съставки: протеини, въглехидрати, фибри, ненаситени мастни киселини и напитка без захар. Ето защо в менюто на певицата влизат основно пилешко, риба или млечни продукти; плодове и зеленчуци; пълнозърнести храни и храни с мононенаситени мазнини.

9.00 ч.

ОТИВА В СТУДИОТО, РАБОТИ ПО МУЗИКАТА СИ

Обичайният ден на Лейди Гага е сложен микс от всичките й занимания. Тя пише песни, записва албуми, подготвя своите участия, ходи на турнета, танцува, посещава церемонии по награждаване, снима се във филми и сериали. Покрай големия успех на „Роди се звезда“. Джерманота дава и много интервюта, което прави дневният й график истинско надбягване с времето.
В дните, в които, като всеки артист, тя се чувства по-интровертна, остава вкъщи, заобиколена от любимите си кучета и пише песни.
В RICH GIRL планера си можеш да планираш 1-2 дни от седмицата, в които да работиш от вкъщи, ако имаш такава възможност. Така ще можеш да се пренастроиш и да се отърсиш от ежедневния стрес.


.

Гага, която признава, че в миналото е страдала от депресии и безпокойство, знае добре, че за да успееш да постигнеш целите си, трябва да се научиш да поставяш себе си на първо място и да се грижиш добре не само за тялото, но и за душата си.
„Научих се да казвам „Не“- обяснява певицата. – Не, не искам да правя това. Няма да се снимам така, няма да отида на това събитие, няма да кажа това, защото не го мисля. И бавно, но сигурно, си припомних коя съм. А после се прибираш вкъщи, поглеждаш се в огледалото и си казваш: Да. Мога да си легна с теб тази вечер. Защото аз те познавам.“

17.00 ч.

СЛЕДОБЕД СЪС СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ

Винаги, когато има възможност, Гага посвещава следобедите си на своите най-близки хора, с които си приготвят заедно храна, похапват, говорят дълго, смеят се заедно.
„Трябва да обичаш себе си, защото ти си всичко, което имаш. Аз съм това, което съм, благодарение на моето семейство и това, че ме окуражаваха да стана певица и да работя усилено.“ И тя им се отплаща за незаменимата им подкрепа, като прекарва всяка свободна минута с тях.
Защо не погледнеш какво има в твоя RICH GIRL планер за следващата седмица? Работа, работа и пак работа? Планирай поне една вечер, която да посветиш на най-близките си хора и се постарай да й се насладиш напълно. Защото семейството винаги ще те приеме такава, каквато си, с всичките ти хубави и не чак толкова хубави черти. А всички имаме нужда да се чувстваме приети и обичани, нали? Това ще ти даде мотивация да продължиш да даваш най-доброто от себе си в работата и то с усмивка.

21.00 ч.

СВЕТСКИ СЪБИТИЯ, НАГРАДИ, КОКТЕЙЛИ И... ГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ

Благодарение на „Роди се звезда“ Гага получи Оскар, Златен глобус, БАФТА и Грами. И стана по-търсена отвсякога. Седмичният й график изобилства от събития, на които тя е канена да присъства. Всички искат да я видят, да говорят с нея, да се потопят в невероятната й харизма. Но когато прожекторите загаснат и Лейди Гага се превърне отново в Стефани и се прибере у дома, остава да направи само едно. Да се погрижи за себе си и да се наспи, за да е сигурна, че ще е в най-добрата си форма на следващия ден.
Личната гримьорка на звездата споделя, че Гага притежава „най-невероятната кожа в бизнеса“. Поддържа я с внимателни грижи – вечер, след като я почисти добре от тежкия грим, Стефани нанася серум с витамин Ц, анти-ейдж маска за лице и хидратант.



Ако и ти искаш да постигаш всичко, за което мечатеш, като Лейди Гага, вярвай в себе си, бъди постоянна и не спирай да преследваш целите си. Започни да си водиш планер още от днес и се награждавай за всеки успех!


Кристиана Кръстева снимки Pinterest, Instagram

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПЛАНЕРИ ТУК