0%

Кики и Емо, както ги познаваме от риалитито за двойки на Нова телевизия „Един за друг“,  бяха сред фаворитите на публиката за спечелването на голямата награда, но отпаднаха на крачка от финала. Какво се случва с тях след шоуто, как то се отрази на отношенията им и коя всъщност е чаровната Калина: какво я вълнува, какво я мотивира и какво я кара да постига своите мечти, тя разказа специално за RICH GIRL.

 

Здравей, Кики и поздравления за представянето ви с Емо в „Един за друг“. С какви чувства си тръгнахте от предаването?

В деня, в който напуснахме предаването „Един за друг“, се почувствах победител не защото сме спечелили играта, а защото успяхме да извлечем само позитиви от нашето участие. (смее се) Мислех, че това е невъзможно, но е изключително приятно след цялото преживяване да излезеш с високо вдигната глава.

Защо смяташ, че останалите участници не ви подкрепиха достатъчно, за да останете?

Смятам, че двете двойки, които не ни подкрепиха, играха стратегически, възприемайки ни за силна конкуренция.  Играта беше към своя край и това имаше значение на този етап.

Коя от двойките финалисти бе твоят фаворит за спечелване на шоуто?

Нашият фаворит, както казахме и в предаването, бяха Елена и Пламен. В тях открихме всички качества, необходими за спечелване на голямата победа!

С кои от двойките бихте поддържали приятелски отношения в реалния живот и защо?

В „живия живот“, както го наричахме във вилата, имаме желание да останем близки с всички. Не изпитваме лоши чувства към нито една от двойките. Вече се видяхме с девет от дванадесетте двойки и бихме прекарали време и с останалите три при възможност.

Какво ви казаха вашите близки, след като излязохте от „Един за друг“? Как оцениха представянето ви?

Мнението на близките ни е изключително важно за нас. Удовлетворени сме, защото ни похвалиха и одобриха поведението ни в предаването.

Какво разбрахте един за друг в шоуто?

В предаването почти не открих нови неща за Емо. Явно наистина се познаваме много добре. Единствено си затвърдих колко добър избор съм направила за човека до себе си. (смее се)

Коя игра ви беше най-трудна?

За мен лично всяка игра, в която той изпитваше болка, беше трудна, независимо че си повтарях, че това е само игра и болката няма да е прекалено силна… Може би изпитанията с раждането, водното колело и лазерите бяха най-трудни.

А в кой момент от шоуто ви беше най-приятно и сте запазили най-хубав спомен?

Ще запазим най-ярък спомен за първия и последния ден. Целият ни престой беше изпълнен с много и разнообразни емоции, но точно тези два дни бяха най-вълнуващи.

Как участието ви се отрази на вашата връзка?

Участието ни в '“Един за друг“'  беше един забавен “меден месец“, който никога няма да забравим.  Определено това преживяване ни сплоти още повече. (смее се)

Каква е следващата стъпка за вас като семейство оттук нататък?

След  различния „меден месец“ е време за истински, както и за увеличаване на членовете на семейството ни. (смее се)

С какво се занимаваш самата ти в момента?

В момента съм изцяло съсредоточена върху общия ни мърчандайзинг с Ели - EKedition2019. Хрумна ни изведнъж и го направихме с много любов. Сега сме щастливи, че предизвикахме голям интерес и хората оценяват нашето старание. (смее се)

Имаш ли хобита?

Нямам постоянно хоби и никога не съм имала. Обичам да прекарвам свободното си време с приятни и любими хора.

Получи много комплименти за външния си вид в шоуто. Каква е дневната ти рутина за красота?

Естествено, че ми беше приятно от комплиментите за външния ми вид, но не влязох с тази идея в предаването и това никога не е било мой приоритет. Почиствам лицето си редовно и използвам хидратиращи кремчета. Гримирам се ежедневно, но в различно количество, според това как ще протече денят ми.

Планираш ли времето си с органайзер?

Аз съм зодия Дева и като цяло съм доста организирана. За момента не използвам органайзер, но може би е време да започна.

Как протича обичайно един твой ден?

Ден с ден не си приличат при мен, особено в момента. (смее се) Денят ми винаги започва с кафе и завършва в прегръдките на Емо за сладък сън.

За какво ти се иска да намираш повече време?

Иска ми се да спортувам повече, но все не намирам време или си намирам оправдания.

Трудно ли е да бъдеш половинка на рапър?

Според  мен професията няма как да бъде проблем за дадена двойка, освен ако те не го позволят. Ние бяхме заедно две години, в които Емо ходеше по участия, а аз из света като стюардеса и не само че не се разделихме, а дори се заобичахме повече.

Ходиш ли с Емо по участия?

Почти винаги съм с Емо на неговите участия. Все пак има немалко песни, посветени на мен, и ходя да ги слушам и в клубна обстановка. (смее се)

Кой е по-ревнив във вашата връзка?

Не бих посочила нито един от нас като ревнив. Може би има доза ревност и в двамата, но е толкова малко, че не ѝ обръщаме внимание.

Какви цели си си поставила за тази година?

Няма как да си поставя цели, предвид извънредната обстановка в страната. Пуснала съм се по течението и ми харесва накъде ме води. Сватбените събития са новото ми амплоа и вярвам, че когато всичко това отмине, ще вложа енергията си там.

Как се виждаш след 5 години?

Емо е мечтателят в нашата двойка, аз живея в настоящето и давам всичко от себе си, за да се чувствам добре. Във връзка с това виждам Емо като рапър, събрал фенове и от европейската сцена... защо пък не. (смее се)

Най-голямото ти предимство?

Най-голямото ми предимство е положителната ми нагласа към света. Вярвам в доброто и живея в розов свят. Не обръщам внимание на негативни или злонамерени хора и по този начин съм щастлива през повечето време. (смее се)

Какво те мотивира?

Най-силната ми мотивация е моето семейство.

Как релаксираш?

Както вече казах, за мен няма по-добре прекарано свободно време от това с любими и забавни хора.  Също обичам и да си поспивам до късно. (смее се)

Коя е последната книга, която прочете?

В момента чета книга, която ми подари една от кумите ми - '“Лидерът, който нямаше титла“', чиито автор е Робин Шарма.

 

Интервю на Кристиана Кръстева

Снимки: личен архив