0%

Сигурни сме, че добре познаваш красивата усмивка на Ева, която често виждаш в нашите постове и видеа, тъй като тя е един от любимите посланици на бранда RICH GIRL.

Днес ще те запознаем по-отблизо с тази вдъхновяваща млада дама, която реши да промени своя живот с помощта на планера и днес постига със замах всички свои цели, благодарение на добрата си организация и целеустременост.

Ева Миронова е само на 25 години, но скоро ще се дипломира като стоматолог в Румъния, обича да пътува и го прави често, учи чужди езици и се радва на огромна популярност в Instagram.

 

Ева, обичаш ли да планираш и как разпределяш времето си?

Само преди година аз бях един хаотичен, разхвърлян човек, който не можеше да си организира времето за нищо, винаги закъсняващ за ангажименти и отлагащ задачите си до крайните им срокове. Много съм щастлива , че взех решение да опитам да се променя с използването на планера ви и че това даде резултат. Аз съм изцяло нов човек.

 

Какви са амбциите ти в професионален план?

Аз ще бъда зъболекар много скоро. Често в Instagram профила си публикувам медицинско съдържание, сторита от университета, поради което много от моите последователи ми пишат с цел да им дам съвет за стоматологичен проблем или да попитат могат ли да запазят час при мен за консултация. Мисля, че един добре развит профил в Instagram ще ми е от полза за набиране на бъдещи пациенти.

 

Разкажи ни за твоя път като инфлуенсър – кога направи профила си?

Профила си направих преди 7-8 години и тогава не го използвах особено често, поради това, че приложението не беше много нашумяло у нас и нямах приятели и познати, които да го използват активно.

 

Кое е най-голямото предизвикателство пред теб като инфлуенсър?

Истинско предизвикателство е да записвам видеа с рекламна цел за моите последователи, защото е изключително трудно да задържиш вниманието на човек да изгледа цяло видео, на което някой говори за повече от 1 минута. Трябва много внимателно да подбера всяка дума, както и да вложа определено време.

 

Каква е сутрешната ти рутина?

Когато стана, докато пия сутрешното си кафе, разглеждам планера си и се настройвам за предстоящия ден с всичките му задачи, и мисля за тях по един положителен начин, дори в планера си всяка задача украсявам със стикери и цветни моливчета, това определно ми помага.

 

Кога планираш и на какъв период – ден за ден, седмица за седмица или по месеци?

Веднага щом излезе ангажимент, аз го вписвам в планера в съответния ден и час, за да не забравя нещо. А всяка неделя по-подробно и с повече внимание попълвам графика си за цялата седмица. Както и всяко начало на месеца бива съпроводено с красив вижън борд, задължителни задачи за месеца, които още не са разпределени като ден и "най-сладкото" - как да награждавам себе си.

Как се награждаваш за успешно постигнатите цели? 

Винаги го правя. Това е част от израстването. В графа "Награди" пиша нещата, които искам да си купя или място, което искам да посетя, и когато завърша някоя от трудните за месеца задачи, просто с нетърпение отварям планера, за да си избера награда.

 

Имаш ли трик за планиране, с който успяваш да свършиш всичките си задачи?

Всичко е подредено най-вече по локации на задачите, за да няма излишно мотаене и губене на време.

 

 

Колко важен е за теб балансът между работа и личен живот и как успяваш да го постигнеш?

Изключително важно е да има баланс. Трудно е да не се поддаваш на емоциите от личния живот, защото определно пречат на работата, но понякога е невъзможно. Все пак сме раними човешки същества. Но пък един почивен ден или някое от  мотивационните послания между страниците на планера винаги действат ободряващо.

 

Как дефинираш успеха? 

За мен успехът е да правя това, което искам, и да съм истински щастлива и удовлетворена; да уча и да се развивам постоянно; да надграждам себе си; да не оставам и за миг на едно място. А когато усетя, че мотивирам и други хора да се стремят към това, ще се считам за успешна.

 

Кои са твоите 3 приоритета в момента?

Ще ги прочета директно от планера ми:

1. Да взема всички изпити и да се дипломирам успешно.

2. Да взема изпита за желаната ми специализация.

3. Да започна изучаването на още един език.

 

Разкажи ни как изглежда обичайно един твой ден?

Денят ми започва в 6:30 ч., следват лекции, упражнения, стажове, а в паузите между тях върша по някоя и друга задача. Преди вечеря обикновено, в дните, в които имам време, се отпускам с йога, масаж, пазаруване, разходки. И след целия натоварен ден, в 22.30 ч. вече спя.

 

Коя е любимата ти част от планера RICH GIRL? Какво харесваш най-много в него?

Най-щастлива от планера бях, когато към средата на годината отворих началните страници, където бях написала (около Коледа) целите ми за годината и с изненада и удовлетворение видях, че те почти всички бяха изпълнени, а аз имах още 6 месеца за тях. Така че смело мога да твърдя, че любимата част са ми целите за годината, всичко започва от там.

Разбира се и страничките, които мога да оцветявам като антисрес терапия.

 

Как се виждаш след 10 години?

Като успешна зъболекарка с много щастливи пациенти с красиви усмивки.

КРИСТИАНА КРЪСТЕВА

снимки: личен архив