0%

 

Тя изглежда нежна и крехка, но в нея се крие един истински боец. Бивша гимнастичка и настоящ юрист, бизнес дама и бранд посланик на RICH GIRL, Антонина Итова съчетава в себе си всички качества, нужни за успеха: амбиция, визия за бъдещето, мотивация, дисциплинираност и желание. С голямо удоволствие те запознаваме с нея и ти я представяме като едно от избраните лица на RICH GIRL за 2024 година!

 

Представи се с няколко думи.

Тони: Името ми е Антонина, на 24 години съм, от град София. Израснах в залата по художествена гимнастика и завърших спортното училище на “Левски”. Към днешна дата уча право в Софийския университет “Св. Климент Охридски” и съм на финалната права. Също така съм мениджър в успешна компания за немски хранителни добавки за здраве и красота. Консултирам много дами и им помагам да се грижата по-пълноценно за себе си. Относно семейното ми положение ще кажа, че съм щастливо обвързана.

 

Кога се запали по планирането?

Тони: Запалих се по планирането съвсем наскоро, а именно от момента, в който се сдобих с планера на RICH GIRL. 

 

По кое време на денонощието обичаш да планираш?                                         

Тони: Обичам да планирам вечер, преди сън. Тогава успявам да структурирам най-добре мислите си и да се концентрирам върху задачите, които имам да върша идните дни. Въпреки това планерът е с мен през целия ден, по всяко едно време, за да не пропусна да запиша, ако изникне нещо важно.

 

Как си поставяш цели – дългосрочно или краткосрочно?                             

Тони: Амбициозен човек съм и си поставям много и различни цели. Както такива с кратък срок за изпълнение, така и по-грандиозни и трудни за изпълнение цели, които биха отнели повече време.

 

Каква е основната цел, по която работиш в момента?               

Тони: Основната ми цел към днешна дата е да завърша успешно образованието си и да се фокусирам върху развитието си.

 

За какво си мечтаеш?                     

Тони: Мечтите ми са разнообразни, най-дребните, от които са: рожден ден в Дисниленд Париж, скок с парашут, нов домашен любимец померан и много други. За по-грандиозните и смислени за мен цели и мечти предпочитам да не споделям на този етап. Не и докато не ги осъществя. 

 

Какво те мотивира да преследваш целите си и да не се отказваш?

Тони: Мотивира ме това, че искам да водя пълноценен начин на живот и да чувствам удовлетвореност от себе си и постигнатото. Мотивират ме и моите близки, които непрестанно ме подкрепят и ми показват колко много ме обичат и се гордеят с мен.

 

Коя е любимата ти част от RICH GIRL планера и защо?                                         

Тони: Всяка част от RICH GIRL планера е уникална. Не бих изключила нито една част от него. Помислено е за всичко. Попълвам с огромен кеф всяка една страница!

 

Има ли нещо, за което все не ти остава време?                                                                     

Тони: За почивка и сън.

 

Какви са твоите любими техники за намаляване на стреса?              

Тони: Разходките сред природата и безцелното шофиране определено ми помагат много в борбата със стреса. А понякога и щури танци пред огледалото вършат добра работа.

 

Сподели ни 5 цели от твоя bucket list за 2024?                                                                   

Тони: Част от моят bucket list за 2024 са: Разходка до Седемте рилски езера, екскурзия в Испания, каране на ски, скок с парашут (както вече споменах) и други.

 

С какво се награждаваш за постигнатите цели?                                  

Тони: За постигнатите цели обичам да се награждавам с грижа и време за себе си. Това може да се изрази в някаква покупка, в козметична процедура (фризьор, масаж и други), както и в това да изпия чаша вино, четейки хубава книга или гледайки интересен филм.

 

Кажи ни как изглежда твоята идеална сутрешна рутина и съответно - вечерна?                                                        

Тони: Моята идеална сутрешна рутина: Ставам рано, защото не обичам да пропилявам деня си в сън, след което приготвям и изпивам любимите си витамини FitLine, които ме държат бодра и енергична през целия ден. После отделям малко внимание върху грижата за кожата и косата си, след което слагам лек грим, обличам се и тръгвам по задачи.   

А вечерната ми рутина от вече 5 години е свързана единствено с учене, учене и пак учене.

 

Как обичаш да се грижиш за себе си? 

Тони: Най-добрата грижа, която мога да дам на себе си е това, да правя нещата, които ме карат да се чувствам щастлива и да прекарвам време с хората, които обичам. 

 

Коя е първата книга, която прочете през 2024?                                                              

Тони: В момента чета само правна литература, тъй като не ми остава време за друг тип четива, но съм напълнила рафта с книги, които нямам търпение да прочета. Сред тях са ,,Всички ние сме мечти” на Симона Тодорова,  ,,Затвори сърце” на Константин Трендафилов и много други.

 

Как дефинираш успеха?                    

Тони: Успехът е много неща. Успех е да вярваш, че можеш. Успех е винаги да правиш всичко възможно. Успех е преодоляването на всеки един страх. Успех е да постигаш баланс между ангажиментите и личните нужди. Успех е да следваш приоритетите си и да отсяваш ненужното. Успех е да не се отказваш въпреки всичко. Успех е да си легнеш и да спиш спокойно, знаейки, че денят е бил ползотворен.

 

Какво си пожелаваш за 2024?

Тони: Пожелавам си най-вече здраве за мен и близките ми. То е най-важно! Също желая да имам и нужните воля и търпение през настоящата година, за да се справям с предизвикателствата по пътя си! 

 

Автор: Кристиана Кръстева

Снимки: личен архив