HELLO BABY - КАРТИ С ПОСТИЖЕНИЯ ЗА СЕЛФИТА

Карти за селфита, с които твоята Голяма Новина ще се отличи от останалите

Наличност: В наличност

7,90 лв.
Описание на продукта
Детайли

Искаш всички да разберат колко щастлива бъдеща майка си? Избери Картите за постижения и селфита Hello Baby и се снимай във всеки важен миг от своята бременност!

Детайли:

  • 10 бр. карти за селфита в размер 9/13 см с надписи: "Чакаме БЕБЕ!", "Бебето ще е момче", "Бебето ще е момиче", "Честито бебе", "Сега съм в 24 седмица", "Сега съм в 28 седмица", "Сега съм в 32 седмица", "Сега съм в 36 седмица".
  • Висококачествен цветен принт
  • Хартия с матов финиш 

    Комбинирай картите за селфита с уникалния Дневник на една бъдеща мама и запази за години напред най-красивите спомени от този специален момент в живота ти! Можеш да добавиш и нашите страхотни стикери, за да направиш перфектния подаръчен комплект.

Доставка

Всеки RICH GIRL продукт се изработва ръчно с голямо внимание, след което се опакова старателно и се изпраща към получателя си! Молим те да имаш предивд, че:

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще ти изпратим e-mail с потвърждение на поръчката ти (ако не го получиш веднага, погледни в спам папката). Ще получиш втори e-mail от нас, когато твоят RICH GIRL планер е изпратен към теб. Потвърждение по телефона правим само, ако има нужда от допълнителни уточнения.

КУРИЕРСКА ФИРМА

Доставките на RICH GIRL се извършват от куриерски фирми "СПИДИ" и „ЕКОНТ“ за цялата страна.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Цената за доставка се изчислява според тарифата на куриерската фирма: от 4 лв до офис и от 7 лв до личен адрес. Поръчки над 60 лв се изпращат БЕЗПЛАТНО до офис на Еконт или Спиди!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За всяка твоя поръчка над 60 лв разходите по доставката до офис на куриер поемаме ние – още един комплимент от нас!

ПРЕГЛЕД

Изпращаме продуктите си (*без персонализация) с опция "Преглед", защото сме повече от сигурни, че ще се влюбиш в тях.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е от 1 (един) до 7 (седем) работни дни в зависимост от натовареността ни и от посочения в поръчката адрес.