HELLO BABY - КАРТИ ЗА ТВОИТЕ ПЪРВИ МОМЕНТИ ПРЕЗ БРЕМЕННОСТТА

Отбележи и запази всеки незабравим първи миг!

Наличност: В наличност

11,00 лв.
Описание на продукта
Детайли

Помниш ли кога точно разбра, че си бременна? Или кога усети бебето си да рита за първи път? Това са моменти, които всяка майка помни за цял живот. Запиши ги специалните Карти за първите моменти и ги прикрепи към страничките на своя Дневник на една бъдеща мама, за да запазиш красивите спомени за години напред!

Детайли:

  • 10 бр. карти в  размер 9/13 см за обозначаване на най-важните първи моменти от бременността - могат да се прикачват към страниците на планера с телбод, кламери, уоши тиксо или двойно лепящо.
  • Висококачествен цветен принт
  • Хартия с матов финиш 

    Комбинирай журнал картите с уникалния Дневник на една бъдеща мама и запази за години напред най-красивите спомени от този специален момент в живота ти! Можеш да добавиш и нашите страхотни стикери, за да направиш перфектния подаръчен комплект.

Доставка

Всеки RICH GIRL продукт се изработва ръчно с голямо внимание, след което се опакова старателно и се изпраща към получателя си! Молим те да имаш предивд, че:

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще ти изпратим e-mail с потвърждение на поръчката ти (ако не го получиш веднага, погледни в спам папката). Ще получиш втори e-mail от нас, когато твоят RICH GIRL планер е изпратен към теб. Потвърждение по телефона правим само, ако има нужда от допълнителни уточнения.

КУРИЕРСКА ФИРМА

Доставките на RICH GIRL се извършват от куриерска фирма "Спиди" за цялата страна. Ако искаш поръчката ти да бъде доставена до офис, в "Адрес за доставка" напиши "До офис на Спиди" и адреса на офиса.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Цената за доставка се изчислява според тарифата на "Спиди": от 4.50 лв до офис и от 8.00 лв до личен адрес. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За всяка твоя поръчка над 80 лв разходите по доставката до офис на куриер поемаме ние – още един комплимент от нас!

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е от 1-3 работни дни* след получаване на поръчката. (*понеделник - петък)