ТЕФТЕР ROMANTIC BEAUTY 2

Стилен тефтер RICH GIRL

Наличност: В наличност

29,00 лв.
Описание на продукта
Детайли
Елегантен тефтер от колекцията на RICH GIRL - BOSS BABE 2020 

Това е тефтерът, който ще се превърне в неизменна част от твоя успешен и стремителен ден!

Тефтерът RICH GIRL е чудесно допълнение към планера RICH GIRL и прекрасен подарък за всички дами, които обичат висококачествените и красиви пособия за писане!

Използвай го за своите важни записки, идеи и мисли; за да разписваш проектите си, да правиш списъци и чеклистове, или да си водиш дневник.

Предимството, което белите листи на тефтера ти дават, е, че можеш също да рисуваш или скицираш върху тях.

Описание на тефтера RICH GIRL:

  • Размер А5 (21х15 см)
  • Ръчно изработен с внимание към детайла
  • Луксозни твърди корици с гланцов финиш 
  • 200 бели страници от офсет хартия
  • Елегантен дизайн
  • Супер удобен за носене в дамската чанта
  • Перфектен за подарък на любим човек!
Доставка

Всеки RICH GIRL продукт се изработва ръчно с голямо внимание, след което се опакова старателно и се изпраща към получателя си! Молим те да имаш предивд, че:

Поръчки, направени след 16.00 ч., се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

След като направиш своята поръчка, ние ще ти изпратим специален e-mail с потвърждение на поръчания продукт (ако не го получиш веднага, погледни в спам папката на мейла си, защото понякога системните мейли отиват там). Ще получиш и e-mail от нас, когато твоят RICH GIRL планер, дневник или тефтер е готов и вече пътува към теб. Потвърждение по телефона правим само, ако има нужда от допълнителни уточнения по адреса или поръчката ти.

КУРИЕРСКА ФИРМА

Доставките на RICH GIRL се извършват от куриерски фирми "СПИДИ" и „ЕКОНТ“ за цялата страна. Можеш да си избереш доставка до офис на куриера или до твоя адрес. Ако желаеш да получиш поръчката си в офис на „СПИДИ“ или „ЕКОНТ“, е нужно само да напишеш адреса на избрания офис в „АДРЕС ЗА ДОСТАВКА“ и да добавиш, че това е офис, а не личен адрес.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Цената за доставка се изчислява според тарифата на избраната куриерска фирма: от 4 лв до офис и от 6 лв до личен адрес. Поръчки над 200 лв се изпращат БЕЗПЛАТНО!

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е от 1 (един) до 7 (седем) работни дни в зависимост от натовареността ни и от посочения в поръчката адрес.