Връщане и замяна

Потребителят има право да върне или замени закупена от richgirlplanner.com стока в рамките на 14 дни от датата на доставка. Върнатата стока трябва да е съхранявана внимателно, да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от ползване. В случай на грешка от страна на richgirlplanner.com, куриерските такси за връщане на артикула се поемат от richgirlplanner.com. В противен случай връщането е за сметка на клиента.

При замяна новият артикул се изпраща на клиента, след като вече закупеният бъде върнат.

В случай на отказ от договора (окончателно върнат артикул), търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума по банков път в 30-дневен срок от получаването на върнатия артикул, на посочения от търговеца адрес (виж по-долу).

*На връщане не подлежат продукти, които не са закупени през сайта на richgirlplanner.com, а са поръчвани директно през Instagram, Facebook или друга платформа;  персонализирани или създадени по специална поръчка авторски артикули, изработени от richgirlplanner.com; както и повредени или използвани артикули, и такива, върнати в неоригинална опаковка.

Как да върнем или заменим даден артикул

Заявката за връщане или замяна се извършва САМО чрез изпращане на имейл в свободен текст на: info@richgirlplanner.com, в който задължително се посочват:

  1. Номер на поръчката, по която желаете да направите връщане или замяна.
  2. Причина за връщане или замяна на артикула.
  3. Артикулният номер (SKU) на продукта, който желаете да върнете или замените, или линк към продукта в сайта.
  4. Артикулният номер (SKU) на продукта, който желаете да получите в замяна, или линк към продукта в сайта.
  5. Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължимата сума.


След като изпратите заявката си и получите потвърждение по мейла от нас, моля изпратете артикула, който искате да върнете или замените, на адреса, посочен по-долу.


В случай на заявена "Замяна" ще изпратим новия артикул към вас до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул и установяване на неговия ненарушен търговски вид.
В случай на заявено "Връщане" ще възстановим дължимата сума по банков път в 30-дневен срок от датата на получаване на върнатия артикул и след установяване на неговия ненарушен търговски вид.

Къде да върнем артикул:

гр. София 1407,
ул. Проф. Марин Големинов 17

за КРИСТАБЕЛА КРИЕЙШЪНС ЕООД