Връщане и замяна


Потребителят има право да върне или замени закупена посредством richgirlplanner.com стока, в рамките на 14 дни от датата на доставка. Върнатата стока, трябва да е съхранявана внимателно, да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от ползване. В случай на грешка от страна на richgirlplanner.com , куриерските такси за доставка, и за връщане на артикула, се поемат от richgirlplanner.com


Върнатата стока, трябва да е съхранявана внимателно, да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от ползване.


При замяна, новия артикул се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат.


В случай на отказ от договора (окончателно върнат артикул), търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума по банков път в 30-дневен срок от получаването на върнатия артикул, на посочения от търговеца адрес (виж по-долу).


Потребителят има право да предяви рекламацията при дефект или скрит недостатък на стоката и след изтичане на 14-дневния срок за замяна или връщане. Всички курирерски разходи, направени от потребителя за връщането й на търговеца, се възстановяват от последния


* На връщане не подлежат персонализирани или създадени по специална поръчка авторски артикули, изработени от richgirlplanner.com, както и повредени или използвани артикули, или върнати в неоригинална опаковка.


Как да върнем или заменим даден артикул

Заявката за връщане или замяна, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес richgirlplanner@gmail.com, в който се посочват:


1. Номера на поръчката, по която желаете да направите връщане или замяна
2. Артикулния номер (SKU) на продукта, който желаете да върнете или замените
3. Артикулния номер (SKU) на продукта, който желаете да получите в замяна
4. Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължима сума, в случай, че покупката е заплатена с услугата "Наложен платеж". При покупка извършена с кредитна или дебитна карта, сумата се възстановява обратно по картата, с която е извършено плащането.
  • След като изпратите заявката си, моля изпратете артикула, който искате да върнете или замените на адреса посочен по-долу, без да изчаквате обратен отговор от търговеца.
  • В случайте на заявена "Замяна" , ще изпратим новия артикул към вас, до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул от търговеца.
  • В случайте на заявено "Връщане" , ще възстановим дължимата сума, по банков път, в 30-дневен срок от датата на получаване на върнатите стоки от търговеца.

Къде да върнем закупен артикул:

Гр. София 1407,

ул. Проф. Марин Големинов 17