Днес имам една страхотна новина, надявам се не само за мен, но и за теб. Като лайфстайл редактор, който от години „ври и кипи“ в историите на големите знаменитости, винаги съм можела да впечатлявам приятелите си като им отговорям на въпроси като „Какво закусва Джей Ло, за да изглежда така слаба“ или „Какви упражнения прави Риана, за да има така стегнати крака".


За здравословния начин на живот, хранителните режими, диети, тренировки и планиране на всичко това в натоварените дневни графици на звездите, ще говорим в новата му рубрика в „Рефреш за здраве“ с водещата Силвия Чалъкова – всеки уикенд по телевизия Евроком.
Надявам се да ти бъде интересно да научаваш повече за лайфстайла на известните и обичани популярни лица. И да прилагаш техните способи за добра форма и балансиран живот, които смяташ, че биха били полезни за теб и твоето ежедневие.
Ще се радвам да ми пишеш чии диети, графици и тренировки те интересуват най-много. Очаквам с нетърпение твоите предложения на този мейл: info@richgirlplanner.com