0%

Решихме да създадем тази специална колекция планери по професии за всички от вас, които през последната година ни писаха със запитвания за именно такъв тип органайзер

Планерите по професии са идеални не само за самите вас - като вдъхновяващ помощник, с който да организирате времето си всеки ден; но и за подарък, когато искате да изненадате някой близък с нещо наистина специално, създадено само за него, различно и запомнящо се.

Корицата на всеки планер може да се персонализира с име или любим цитат, девиз, лого - възможностите са безкрайни. Планерът може да се започне по всяко време на годината, тъй като е без предварително вписани дати. Това го прави изключително удобен, защото можете да го започвате (и спирате), когато искате, без да губите нито 1 страница.

В планера сме включили всички нужни страници за планиране на общо 12 месеца + много забавни страници за свободното ви време, като списъци с книги и филми, места за пътуване, организиране на парти, идеи за забавления и мн.др.

Не сме забравили и страниците за проследяване на нови навици, както и за съставяне на меню и обзор на бюджета ви за всеки месец.

Размерът на планера е 21х16 см - побира се идеално в дамска чанта, не е тежък и може да го носите навсякъде с вас. Поръчайте своя нов планер сега и превърнете своите мечти в планове!