0%

„Вярвам, че написаното в планера има силата да се сбъдва“, казва Пламена

RICH GIRL планерът се превърна в герой в най-новия видеоклип на певицата Пламена Петрова „Пак да си тук“ (ВИЖ ГО ). Лиричната песен тя изпълнява в дует с полуфиналиста от "Евровизия България 2009" Деян.

Специално за проекта създадохме изцяло нов дизайн на планера на Пламена – корица в страстно червено, каквато е една от визиите й в клипа, и с нейния аватар - красива русокоса дама. В клипа героинята на Пламена мечтае и пише в планера си - нещо, което самата певица често прави и в реалността.

„В клипа не пиша просто в планер, а в любимите си планери RICH GIRL! – обяснява Плами. - Аз вярвам, че написаното с лист и химикал и онази “ретро “, (казвам ретро понеже вече всичко е дигитално), миризма на книга и на хартия, имат силата да сбъдват планове и желания… Казана дума - хвърлен камък, но написана…О, написаната е още по-силна! Тези, които вярват, че Вселената ни чува, ще ме разберат”.

Планерът, в който Пламена пише във видеоклипа, е част от колекция 2021 Goal Digger на RICH GIRL – годишен планер без предварително вписани дати, с помощта на който всяка дама може да балансира лесно професионалния и личния си живот и да бъде успешна и щастлива.

Планерът е създаден с оригиналната система за постигане на цели, разработена от Кристиана Кръстева – лайфстайл журналист и основател на RICH GIRL. Тя се състои в дефиниране на основните цели в различните сфери от живота, разбиването им на подцели, определяне на стъпките за постигането им, проследяване на прогреса и награждаване за положените усилия.

„В планерите RICH GIRL ми допада най-много графата за благодарност и награда – казва Пламена, която работи с планера вече втора година. - Защото ние сме свикнали да се наказваме в повечето пъти, а не да се възнаграждаваме. А най-лошото е, че сме леко неблагодарни. Първо мечтайте, после си поръчайте RICH GIRL планера и планирайте мечтите си! Аз правя така!“

Пламена признава, че след осъществяване на целта си – да издаде песента „Пак да си тук“ с Деян, вече има нови планове за вълнуващи проекти до края на 2021. „Да, планирам да издам още една песен, която пак ще е дует, но съвсем различен стил, който няма да издавам все още”.

Планерът на Пламена от видеото вече можеш да поръчаш в RICH GIRL сайта.

Снимки: личен архив