Тя обича да се забавлява и да се смее. Често прави номера на другите и да ги записва на видео. Тя има над 100 000 лайка в You Tube.

Тя бе сред 35-мата най-известни влогъри и блогъри на България, които Сердика център покани в края на август за среща на живо с най-големите им фенове.

Представям ти Nicole DB!

А как се става успешен влогър у нас и какво вълнува младите звезди от социалните мрежи, прочети сега в интервюто, което Никол даде специално за Rich Girl Planner блога:

Как се почувства, когато мина 100 000 лайка в YouTube?

Не мога да опиша с думи колко щастлива бях, че това ми се случи и то толкова бързо! Наистина не го очаквах. В такъв момент просто осъзнаваш, че наистина си направил нещо хубаво и има защо да продължаваш напред.

Планираше ли този успех?

Разбира се! Всеки в главата си планира хубавите неща, но не съм очаквала,че ще стане толкова бързо.

Защо мислиш, че хората толкова те харесват? Кое в теб ги кара да искат гледат видеата ти постоянно?

Това, че аз съм изключително искрена и непринудена. По моите клипове си личи и какъв човек в живота ми съм. Ако един човек гледа видеата ми, може да ме опознае почти изцяло. Също така никога не съм пренебрегвала някой, който ме харесва. Винаги отделям време за феновете ми, независимо къде ме срещнат.

Имаш ли любимо видео и кое е то?

Обичам много пранковете си! Но най-любимите ми видеа са тези, в които правихме кампаниите за събирането на дрехи за децата в нужда.

Как планираш кое видео да пуснеш и кога? От какво зависи?

Всичко си зависи само и единствено от мен! Имам график, по който се старая да качвам, но понякога не ми се получава, защото съм доста заета...

Защо реши да се захванеш именно с пранкове?

Още от малка гледах пранковете на чуждестранните ютубъри и се пръсках от смях. След като станах влогър, още от началото исках да правя пранкове, но не знаех как ще го приемат хората. След което осъзнах, че хората ме познават доста добре и някак си усетих, че това си е моето нещо.

Кой е най-успешният ти пранк досега?

“СЛОЖИХ РАЗХЛАБИТЕЛНО В КАФЕТО НА НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА”

Някога имало ли е сърдити?

Винаги някоя от нас двете малко се е сърдила, но не за дълго.

Ти самата била ли си “жертва” на пранк?

Естествено,че да...Постоянно, за жалост.

Как усещаш отговорността на това да имаш хиляди млади последователи?

Отговорността е изключително голяма! Много, много внимавам точно какво говоря в социалните мрежи и как се изразявам, защото ние влогърите сме хората, които трябва да учат по-младите на нещо по-добро, тъй като ние се превръщаме в техен модел за подражание.

На какво искаш да го научиш или да им повлияеш?

Искам да ги науча да бъдат добри, защото добротата ще спаси света.

Ти самата имаш малка сестричка, тя не иска ли вече да бъде като теб?

Иска, да. Всеки ден, като се прибера вечер, е взела камерата ми и се прави,че снима видеа... Посреща ме с изречението: ”Како, хайде да снимаме клип” .

Би ли й препоръчала да стане влогър и защо?

Не бих й препоръчвала нищо, защото искам тя да се захване с нещата, които на нея и харесват, а не с нещо, което съм аз.

Интервю на Кристиана Кръстева

Снимки: личен архив

ИЗБЕРИ СИ ПЛАНЕР ОТ ТУК