3 продукта

на страница

Да, лятото е към своя край, но пред нас е златната есен, с цялата й прелест от разкошни багри, аромати и възможности за нови пътешествия и преживявания. Кои са десетте места по света, които модният влогър Валерия Йорданова - Valerie, препоръчва за есента, прочети тук:

Read More
     
Коментари | Публикувано в RICH GIRL Пътешествия От Ани Димитрова

Ако ти се иска да посетиш някое ново, непознато място; ако искаш да видиш и да преживееш нещо различно и да се върнеш оттам с незабравими спомени, днес имаме специално предложение за теб! Португалският остров Мадейра! Да планираш пътуването си до там е лесно! Виж какво ни разказа опитният пътешественик Нина Илиева, която е останала запленена от Мадейра и по-специално – Фестивала на цветята, който се провежда всяка пролет там. Нина ще ти даде съвети какво да не пропуснеш да видиш, когато си на острова. И ще можеш да съпреживееш емоцията, с която е заредено това специално място, от разкошните снимки, които Нина е направила по време на своето пътуване.

Read More
     
0 Коментари | Публикувано в RICH GIRL Пътешествия От Кристиана Кръстева

Виж кои са дестинациите, които трябва да посетиш поне веднъж! Разказва нашият опитен пътешественик – Златина Кожухарова, която е била на всяко едно от тях, и има много какво да ти сподели по темата!

Read More
     
Коментари | Публикувано в RICH GIRL Пътешествия От Кристиана Кръстева

3 продукта

на страница