Свържи се с нас

Всеки делничен ден.
от 09:00 до 17:30 ч.
Обади ни се: 0878146336
Пиши ни: [email protected]
Следвай ни:
Facebook | Instagram

 

ИМАШ МЕЧТА?

ПРЕВЪРНИ Я В ПЛАН.

RICH GIRL е български бранд за луксозни, ръчно изработени планери, тефтери и дневници. Създаден е през 2018 г. от Кристиана Кръстева – лайфстайл журналист и дългогодишен главен редактор на светско списание, с идеята да помогне на жените да бъдат своята най-добра версия!


Ние в RICH GIRL вярваме, че всяка жена може и трябва да живее живота, за който истински мечтае! И нашата мисия е да й помогнем да направи точно това: да планира и да постигне своя успех, да открие хармонията между кариера и личен живот, да се чувства пълноценна, уверена и щастлива!

Продуктите на RICH GIRL комбинират красиви дизайни, полезно съдържание и лесни за използване страници за планиране, които вдъхновяват и насочват дамите в управлението на дневния им график.

С доказано ефективната RICH GIRL система за постигане на цели ще ти помогнем да станеш по-организирана, по-уверена, по-щастлива и да живееш с много по-малко стрес!

Още след излизането на пилотната ни колекция планери, RICH GIRL се превърна в бранд, на който хиляди българки се довериха, за да организират ежедневието си със стил и финес. А възможността всеки планер да се персонализира с име или лого, даде възможност на нашите клиентки да притежават уникални органайзери, създадени само и единствено за тях.

 

Писмо за теб от създателя на RICH GIRL:

Кристриана Кръстева

Здравей, прекрасна,

Сигурно ти е интересно защо избрах за име на бранда точно RICH GIRL (богато момиче)?

Чувала ли си крилатата фраза на Оскар Уайлд: „Кой е беден, ако е обичан?“ Именно тя ме водеше, докато избистрях идеята си за първата ни колекция планери и посланието, което исках да отправя към момичетата чрез нея.

Предизвикателство е да бъдем в идеална форма всеки ден, нали? Както и да обичаме сами себе си, когато се чувстваме стресирани и неудовлетвоени от живота.

А какво да кажем за поставените цели?

В началото на годината с решителност, желание и размах поставяме набелязаните цели – да свалим онези досадни 3 килограма, които ни пречат да влезем в любимите си тесни дънки, да ходим на фитнес поне 2 пъти в седмицата, да живеем по-здравословно, да спрем цигарите, да пием смутита с кейл всяка сутрин, да подготвим проекта, чиято идея зрее в главите ни отдавна и би ни осигурила зашеметяващ скок в кариерата... И какво се случва с тях? В повечето случаи животът ни повлича в рутината си и си казваме – ще го направя утре... Ще остане за другата седмица... За другия месец. За .... догодина.

Как можем да предотвратим всичко това? С планиране.

Знаеш ли как се яде цял слон? Парче по парче.

Именно така можеш да постигнеш всяка цел, която си си поставила. Като я разбиеш на малки стъпки, чрез които ще достигнеш до нея, и като си сложиш срок за изпълнение. Именно тук органайзерът RICH GIRL ще бъде твой незименен помощник и ще те мотивира да продължаваш напред, докато не усетиш удовлетворението от това да видиш задачите си изпълнени, целите постигнати, а мечтите – осъществени.

Връщам се отново към името на бранда – нарекох го RICH GIRL, защото смятам, че всяка една от нас е богата с това, което има и което е. С идеите си, с характера си, с мечтите си.

Пожелавам ти да бъдеш богата и на емоции, любов, усмивки, щастливи мигове с любимите ти хора, пътешествия, приключения и здраве!

#планирайсмело

#richgirlplanner

 

Кристиана Кръстева

създател на RICH GIRL

 

 

To Top